Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Atalay: "Galibiyetten dolayı mutluyuz. Rakibimizin aldığı sonuç son dakikada zirvedeki yerimizi etkiledi.

04.05.2014 00:16

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Transfer Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, Kasımpaşa'yı 2-1 yendikleri için mutlu olduklarını, ancak Galatasaray'ın uzatmada gelen galibiyetinin keyiflerini kaçırdığını söyledi.

Atalay, maçtan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, rakibe fazla pozisyon vermediklerini belirterek, "Önemli olan kazanmamızdı. Bundan sonraki maçlar zaten hep sonucu yöneliktir. Rakibe fazla pozisyon vermedik. Galibiyetten dolayı mutluyuz. Rakibimizin aldığı sonuç son dakikada zirvedeki yerimizi etkiledi. O da keyfimizi kaçırdı" diye konuştu.

Deniz Atalay, taraftarların tepkisiyle ilgili olarak ise şunları kaydetti:

"Bizim taraftarımız Türkiye'nin en büyük ve en önemli taraftarıdır. Onlara her zaman için ihtiyacımız var. Bugün de ihtiyacımız çoktu ama onlar biraz protesto etmeyi tercih ettiler. Ona da saygı duymak lazım. Bu yönetim gerçekten elinden geldiği kadar, bu kadar zor şartlarda mücadele ediyor. Bizim isteğimiz onların desteğidir. Bir yapılanma içindeyiz. Sezon başında sıralamadaki yerimizle ilgili çok olumsuz konuşulurken, bugün ikinci olarak direk Şampiyonlar Ligi'ne gidebilme pozisyonunda olduğumuz bir dönemdeyiz."

Transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren Atalay, sözlerini şöyle tamamladı:

"Transfer çalışmaları, teknik ekibin çalışmalarıyla oluşacak. Onların belirlediği isimlerin transfer komitesine verilmesi ve yönetim kurulunun kararıyla transferler gerçekleşecek. Geçen hafta böyle bir liste gelecekti ama Sivasspor mağlubiyeti keyfimizi kaçırdı. Bu maça daha fazla konsantre olduk. Önümüzdeki günlerde ulaşırsa çalışmalarımız hızlanır. Kimse merak etmesin Beşiktaş önümüzdeki sezon için çalışmalarını zaten yaptı. Amacımız Beşiktaşımız'ı layık olduğu daha iyi noktalara taşıyacak futbolcuları takımımıza kazandırmak. Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement