Samsunspor, Şanlıurfaspor Maçına Hazır - Son Dakika
Spor

Samsunspor, Şanlıurfaspor Maçına Hazır

Samsunspor, Şanlıurfaspor Maçına Hazır

Samsunspor, yarın Şanlıurfaspor'u konuk edecek.

17.11.2012 14:41

Samsunspor, yarın Şanlıurfaspor'u konuk edecek.

PTT 1. Lig'de mücadele veren Samsunspor, pazar günü saat 16.00'da Şanlıurfaspor ile karşılaşacak. 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmayı Aytekin Durmaz yönetecek. Yardımcılıklarını ise Özgür Ertem ve Oğuz Terzi yapacak. 15. sırada bulunan Samsunspor'un 11, 10. sırada yer alan Şanlıurfaspor'un 15 puanı bulunuyor.

ÇALIK YEDAŞ'A ZİYARET

Samsunspor Başkanı Emin Kar, İkginci Başkan Recep Hun, Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Ayvaz Yılmaz, İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkan Erdem Eynel, Genel Sekreter Mehmet Yılmaz ve Genel Koordinatör Mehmet Yılmaz, kulübe maddi manevi her türlü desteği veren Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu'nu makamında ziyaret etti. Başkan Emin Kar, Türkoğlu'na katkıları nedeniyle teşekkür plaketi verdi. Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Türkoğlu, Samsunspor'a her türlü desteğin verildiğini belirterek, "Kentin en önemli markasına sahip çıkmak herkesin görevidir. Biz de Çalık YEDAŞ olarak bu sorumluluğumuzu yerine getirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Başkan Emin Kar ise Çalık YEDAŞ ailesine teşekkür ederek, "Sayın müdürümüz Türkoğlu her zaman yanımızda. Desteği bizlere güç veriyor" diye konuştu.

ABDÜLSELAM TAKIMIN MASKOTU

Samsunspor'un U17 Takımı'nda forma giyen Burkina Fasolu oyuncu Abdülselam, A takım oyuncularının maskotu oldu. İki yıldır Samsun'da okuyan Abdülselam, sempatik tavırları nedeniyle futbolcuların neşe kaynağı. A takımın başarılı oyuncusu Lokman Gör ise Abdülselam'ı bir an olsun yanından ayırmıyor. Abdülselam'ın takıma moral verdiğini belirten Lokman Gör, "İnşallah iyi bir futbolcu olur. Hepimiz kendisini çok seviyoruz" şeklinde konuştu.

Abdülselam ise, "Hayalim Samsunspor'un A takımında forma giymek. Bu yüzden çok çalışıyorum" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor, Şanlıurfaspor Maçına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement