Sarı-kırmızılılar, Barış Alper Yılmaz transferi için Keçiörengücü'ne Ali Yavuz Kol ve Süleyman Luş'u önerdi - Son Dakika
Spor

Sarı-kırmızılılar, Barış Alper Yılmaz transferi için Keçiörengücü'ne Ali Yavuz Kol ve Süleyman Luş'u önerdi

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz transferinin detayları gün yüzüne çıkmaya başladı. Galatasaray, Ankara Keçiörengücü'ne 1.5 milyon euro artı 2 futbolcusunu önermişti. Sarı-kırmızılıların takasta önerdiği iki futbolcunun Ali Yavuz Kol ve Süleyman Luş olduğu öğrenildi.

28.06.2021 17:31  Güncelleme: 17:34

Barış Alper Yılmaz'la prensip anlaşmasına varan Galatasaray, Ankara Keçiörengücü'ne genç yıldız için 1.5 milyon euro artı iki futbolcusunu önerdi.

GALATASARAY GELİŞİMLERİNİ TAKİP ETMEK İSTİYOR

Ajansspor'un haberine göre; sarı-kırmızılıların, Ankara temsilcisine önerdiği futbolcular Ali Yavuz Kol ve Süleyman Luş'u. Galatasaray'ın planı bu iki futbolcuyu kiralamak ve gelişimlerini takip etmek. Ali Yavuz Kol geçen sezonun ikinci yarısını Denizlispor'da, sol bek Süleyman Luş ise sezonu Şanlıurfaspor'da kiralık olarak geçirmişti.

Sarı-kırmızılılar, Barış Alper Yılmaz transferi için Keçiörengücü\'ne Ali Yavuz Kol ve Süleyman Luş\'u önerdi

Son Dakika Spor Sarı-kırmızılılar, Barış Alper Yılmaz transferi için Keçiörengücü'ne Ali Yavuz Kol ve Süleyman Luş'u önerdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement