Serdar Aziz ne ameliyatı oldu? Futbolcu Serdar Aziz ne operasyonu geçirdi? - Son Dakika
Spor

Serdar Aziz ne ameliyatı oldu? Futbolcu Serdar Aziz ne operasyonu geçirdi?

Serdar Aziz ne ameliyatı oldu? Futbolcu Serdar Aziz ne operasyonu geçirdi?

Milli futbolcumuz Serdar Aziz'in ne tür bir ameliyat geçirdiği merak konusu oldu. Ameliyatın detayları ve futbolcunun sağlık durumu araştırılıyor. Peki, Serdar Aziz ne ameliyatı oldu? Futbolcu Serdar Aziz ne operasyonu geçirdi? İşte detaylar...

25.10.2023 16:16  Güncelleme: 16:21

Serdar Aziz ne ameliyatı oldu sorusu araştırılan konular arasında yer alıyor. Fenerbahçe'nin stoperi Serdar Aziz operasyon geçirdi. Arama motorlarında Serdar Aziz'in hangi operasyona girdiği sorgulatılıyor. Serdar Aziz'in hastalığı nedir merak konusu oldu. Peki, Serdar Aziz ne ameliyatı oldu? Futbolcu Serdar Aziz ne operasyonu geçirdi? Detaylar haberimizde...

SERDAR AZİZ NE AMELİYATI OLDU?

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, milli stoperi Serdar Aziz'in Almanya'da sol ayak bileğinden operasyon geçirdiğini açıkladı.

SERDAR AZİZ NE OPERASYONU GEÇİRDİ?

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularımızdan Serdar Aziz, Almanya'nın Münih şehrinde sol ayak bileğinden başarılı bir artroskopi operasyonu geçirmiştir. Rehabilitasyon ve tedavi süreci başlayan tecrübeli oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." ifadeleri kullanıldı.

SERDAR AZİZ KİMDİR?

Serdar Aziz, 23 Ekim 1990 tarihinde Bursa'da dünyaya gelmiştir.Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de forma giymektedir. Serdar Aziz, 2 kez Türkiye U-16, 13 kez Türkiye U-17, 7 kez Türkiye U-18, 18 kez Türkiye U-19, 2 kez Türkiye U-20, 15 kez de Türkiye U-21, 1 kez A2 millî takımı ve 9 kez de A millî takımı forması olmak üzere toplam 67 kez millî formayı giymiştir ve müsabakalarda 2 gol kaydetmiştir.

A millî takımı formasını ilk kez 16 Kasım 2014 tarihinde Kazakistan karşısında giydi. Sakatlığı sebebiyle, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda 23 kişilik Türkiye millî takımı kadrosunda yer alamadı.

Son Dakika Spor Serdar Aziz ne ameliyatı oldu? Futbolcu Serdar Aziz ne operasyonu geçirdi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement