Sergen Yalçın, 2 maçtır yaşanan kayıplar sonrası adaklık kurban kesecek - Son Dakika
Spor

Sergen Yalçın, 2 maçtır yaşanan kayıplar sonrası adaklık kurban kesecek

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, son 2 maçta yaşanan 5 puanlık kayıp sonrası beklenmeyen bir hamle yapmaya karar verdi. Başarılı teknik adam, üzerlerindeki şanssızlığı kırmak için Eyüp Sultan'a giderek adaklık kurban kesecek.

06.02.2021 12:16  Güncelleme: 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son 2 maçında 5 puan yitiren Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, futbolcuların moral ve motivasyonlarının çok iyi durumda olduğunu belirtti.

Yalçın, Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ ile yaptığı sohbette takımın durumuyla ilgili bilgilendirme yaptı.

Yaşadıkları şanssızlıklar nedeniyle adaklık kurban keseceğini belirten başarılı teknik adam, "Antalya karşısında bol gollü galibiyeti kaçırdık. Şanssızdık. Önümüzdeki hafta futbolculuk yaşamımızda yaptığımız gibi şanssızlığımızı kırmak için Eyüp Sultan'a gidip adaklık kurban keseceğim. Herkes transfere takmış. Elimizdeki mevcut kadrodan memnunum. Başaracağız. Forvette bireysel hatalarımızı en aza indirmeliyiz. Kontralar ve ataklardan final vuruşları çıkarmalıyız. Konya başlangıç olacak ve inşallah teknik olarak taraftarlarımıza iyi futbol izlettireceğiz" ifadelerini kullandı.

CENK TOSUN SAHAYA İNİYOR

Beşiktaş'ın devre arası kadrosuna kattığı Cenk Tosun'un karantina dönemi yarın sona eriyor. Kondisyoner Stefano, "Cenk ile telefonda görüştüm. Fizik ve performans olarak hazır olduğunu belirtti. Pazartesi günü idmanlara katılarak performansını arttıracak özel çalışmalar yaptıracağım" dedi.

(Hürriyet)

Sergen Yalçın, 2 maçtır yaşanan kayıplar sonrası adaklık kurban kesecek

Son Dakika Spor Sergen Yalçın, 2 maçtır yaşanan kayıplar sonrası adaklık kurban kesecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • eren: bu ahlak,bu karakter atyarışlarında kazanmak için bile kurban keser mi???keser! kendi futbolcusu koyuyor dirseği rakibin gözünü şişiriyor ama mevzu bile değil....rakibin girişi faul bile tartışılır ama sarı kart bile kesmiyor uyanığı da kırmızı olmalıymış...LEN OĞUL YARADAN BU ALEMİ MUHAMMEDİN AŞKINA YARATTIM HERŞEY ONUN İÇİN DİYOR AMA SEN BENİM İÇİN Mİ DİYORSUN NE AYAKSIN! 2 2 Yanıtla
  • Goril : Bir milyon adet kesmen lazım 0 0 Yanıtla
  • Vatandaş: Mantıklı 0 0 Yanıtla
  • Tek koyun olmaz: Suru kessen kesin şampiyonsunuz. 0 0 Yanıtla
  • 2424: Adak keseceksen allah için kez. Menfaat icin degil simdi 5 puan kaybettin allah mi aklina geldi sergen beynin sos veriyor. Senden hoca olmaz. Allah icin yapiyorsan kimsesiz cocuklar yurdundaki cocuklari giydir. 5 puan kaybetmis aman ne önemli 0 0 Yanıtla
  • Şimşek: Trabzonun koyduğu daha iflah olmaz... 0 0 Yanıtla

Advertisement