Sivas'tan Farklı Galibiyet - Son Dakika
Spor

Sivas'tan Farklı Galibiyet

Sivas\'tan Farklı Galibiyet

Süper Lig Takımlarından Sivasspor, Hazırlık Maçında Tff 3. Lig'in Yeni Takımlarından Sivas 4 Eylül B

09.08.2010 01:09

Süper Lig takımlarından Sivasspor, hazırlık maçında TFF 3. Lig'in yeni takımlarından Sivas 4 Eylül Belediyespor'u 4-0 yendi.

2010-2011 futbol sezonunu bu akşam 4 Eylül Stadı'nda düzenlenen görkemli törenle açan Sivasspor, açılış töreninin hemen ardından, bu sezon amatör kümeden TFF 3. Lig'e yükselen 4 Eylül Belediyespor ile hazırlık maçı oynadı.

Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray ile Sivas'ta karşılaşacak Sivasspor, 4 Eylül Belediyespor ile oynadığı bu hazırlık maçında, Galatasaray karşılaşması öncesindeki son provasını yaptı. Hollanda kampındaki hazırlık maçlarında göz dolduran Sivasspor, her iki yarıda farklı onbirlerle mücadele ettiği 4 Eylül Belediyespor karşısında iyi bir görüntü verdi.

Bu sezon ilk kez profesyonel liglerde mücadele edecek 4 Eylül Belediyespor da ortaya koyduğu futbolla beğeni topladı.

Maçta, her iki takım da birçok oyuncusunu deneme fırsatı buldu. Sivaslı futbol severler, Sivas'ın profesyonel futbol liglerinde mücadele eden 2 takımını bir arada izledi.

İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren maçtan, Sivasspor 4-0 galip ayrıldı. Sivasspor'un gollerini 47. ve 87. dakikalarda Denis İvanovs, 66. dakikada Ceyhun Eriş ve 73. dakikada penaltıdan Mehmet Yıldız attı. Mehmet Yıldız, 76. dakikada kazanılan penaltıyı ise Sivasspor adına golle sonuçlandıramadı.

Maçta, özellikle yeni transferlerden Ceyhun Eriş ve Denis İvanovs, sergiledikleri futbol ve attıkları gollerle beğeni topladı. Maçın ikinci yarısında oyuna giren Ceyhun ve İvanovs ikilisi, taraftarlardan alkış aldı.

Maçı, Sivas Valisi Ali Kolat, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Muammer Bayram, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, AK Parti Sivas milletvekilleri Selami Uzun ve Osman Kılıç, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Murat Arslan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, 4 Eylül Belediyespor Başkanı Ahmet Polat, her iki kulübün yöneticileri, protokol üyeleri ve taraftarlar izledi.

Bu arada, maçın 5. dakikasında stadyumun elektrikleri kesilince, maç 1-2 dakika durdu. Arızanın, şehir şebekesinden kaynaklandığı öğrenildi.

Öte yandan, karşılaşma öncesinde ";kurban"; kesildi. Sivassporlu futbolcuların, kesilen ";kurban";ın kanlarından kramponlarına, alınlarına ve ayaklarına sürdükleri görüldü.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sivas'tan Farklı Galibiyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement