Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Bu sezon öze dönüş hareketi kapsamında İsmail Köse ile Ümit Yasin Arslan başta olmak üzere bir çok genç oyuncuyu A takıma dahil eden Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Turgutluspor, gençlerden çok umutlu.

28.07.2012 16:08

Bu sezon öze dönüş hareketi kapsamında İsmail Köse ile Ümit Yasin Arslan başta olmak üzere bir çok genç oyuncuyu A takıma dahil eden Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Turgutluspor, gençlerden çok umutlu.

Galatasaray başta olmak üzere bir çok süper lig takımının gözdesi ve transfer listesinde bulunan İsmail Köse bu sezon Turgutluspor'un en genç ismi olurken daha şimdiden antrenmanlarda gösterdiği performans ile ilk 11'in değişmeyecek ismi olarak görünüyor. Bu sezon Turgutluspor'un başarısı için elinden geleni yapacağını dile getiren genç oyuncu İsmail Köse, "Memleketimizin takımında iyi ve başarılı sezonlar geçirmek istiyoruz. Gelecek sezonlarda hedefimiz süper ligde oynamak ve Turgutlu'nun ismini en iyi şekilde duyurma hedefindeyiz." dedi. Turgutluspor'un genç yetenekli oyuncusu Ümit Yasin ise "Onursal Başkanımız Serhat Orhan'ın desteğini arkamızda hissetmek bizi çok iyi motive ediyor. Taraftarımızın da desteği ile Turgutluspor'un bu sezon başarılı olacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Turgutluspor Basın Sözcüsü Ercan Hızal, "İsmail ve Ümit Yasin Turgutluspor'un alt yapısından yetişen, gelecek vaat eden oyuncular arasında bu sezon kendilerine hem güveniyoruz hemde kendilerinden büyük beklentilerimiz var. İsmail Köse 'ye bir çok kulüp talip oldu ancak kendisi öncelikli olarak kendi takımını tercih etti. Turgutluspor taraftarının bu sezon kendi öz evlatlarını izlerken çok keyif alacaklarına inanıyorum" dedi.

Öte yandan kırmızı-siyahlıların hazırlık maçları belirlendi. Turgutluspor 1 Ağustos'ta deplasmanda Menemen Belediye ile karşılaşacak. Kırmızı-siyahlı takım 3 Ağustos'ta Anadolu Üsküdar ve 5 Ağustos'ta ise sahasında Altay'ı konuk edecek. - MANİSA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement