Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig takımlarından Manavgatspor, dış transferde üç futbolcuyu renklerine katarken, iç transferde de bir oyuncu ile yeniden sözleşme imzaladı.

14.07.2014 17:53

Spor Toto 3. Lig takımlarından Manavgatspor, dış transferde üç futbolcuyu renklerine katarken, iç transferde de bir oyuncu ile yeniden sözleşme imzaladı.

Transfer çalışmalarına devam Manavgatspor yönetimi 2013-2014 sezonunda Cizre Basraspor forması giyen Manavgat'ın yetiştirdiği golcü oyuncu Adil Arıcı, Sandıklıspor'dan sol bek Deniz Keskin ve Muratpaşa Belediyespor'dan Santrfor Emrah Şenol ile anlaşma imzalarken, orta saha oyuncusu Anıl Yıldırım'ın sözleşmesini de 2 yıl uzattı.

Manavgatspor Başkan Yardımcısı Kamil Atalay; Adil Arıcı ile 1, Anıl Yıldırım ile 2, Deniz keskin ve Emrah Şenol ile 3'er yıllık mukavele imzaladıklarını söyledi.

Atalay, Salih Zafer Kurşunlu'nun sözleşmesinin karşılıklı olarak fesh edildiğini hatırlatarak, "Alihan ve İlker için teklifimizi verdik ve kendilerinden haber bekliyoruz. Ayrıca Antalyaspor A2 takımından 3 ve profesyonel takımdan 2 oyuncu ile her konuda anlaştık. Bugün yarın sözleşme imzalayacağız" dedi.

MANAVGATSPOR SEZONU 17 TEMMUZ'DA AÇACAK

Manavgatspor'un 2014-2015 sezonu hazırlıklarına 17 Temmuz tarihinde kendi tesislerinde başlayacağını belirten Kamil Atalay, "17 Temmuz'da Evrenseki'de bulunan kendi tesislerimizde başlayacak çalışmalarımız 7 Ağustos tarihine kadar devam edecek. 7 Ağustos tarihinde 12 günlük Nevşehir kampı yapılacak. Manavgatspor olarak maçlarımızı Manavgat Atatürk Stadı'nda oynamak istediğimizi daha önce de belirtmiştik. Ne var ki şu ana kadar ne Manavgat Belediyesi'nden bu konuda bir cevap geldi, ne de maçlarımızı bu statta oynayabilmemiz için eksikler tamamlandı. Şu an için maçlarımızı Evrenseki'de oynayacağımız görülmektedir" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement