Tff Yönetim Kurulu Toplantısı Safranbolu'da Yapılacak - Son Dakika
Spor

Tff Yönetim Kurulu Toplantısı Safranbolu'da Yapılacak

Tff Yönetim Kurulu Toplantısı Safranbolu\'da Yapılacak

Tff Yönetim Kurulu Toplantısı Safranbolu'da Yapılacak

24.01.2011 20:01

TFF YÖNETİM KURULU TOPLANTISI SAFRANBOLU'DA YAPILACAK

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantısı'nı yarın Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde yapacak olan Mahmut Özgener, futbolda şiddetin önüne geçebilmek için şiddet yasasına ihtiyaçları olduğunu ve meclisten kanunun bir an önce çıkacağı günü beklediklerini söyledi.

Kardemir Karabükspor Başkanı Feridun Tangut'un daveti üzerine yönetim kurulu toplantısını Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde yapma kararı alan Mahmut Özgener, TFF Başkan vekili Lütfi Arıboğan, yönetim kurulu üyeleri Levent Kızıl, Ufuk Özerten, Süleyman Atal ,Mehmet Baykan, TFF Genel Sekreter Vekili Ali Parlak, TFF Başkanlık Koordinatörü Mümtaz Karakaya ile birlikte Karabük Valisi İzzettin Küçük'ü ziyaret etti. Valilik ziyaretinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özgener, futbolda şiddetin önüne geçebilmek için yasa değişikliğine ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Bu işlerin üstesinden gelebilmemiz için bir yasa değişikliğine ihtiyacımız olduğunu her vesile ile gündeme getiriyoruz. Şu anda 'Şiddet Yasası' meclise sevk edilmiş durumdadır. Yarın Ankara'da arkadaşlarımız bu konuyla ilgili yine görüşmeler yapacak. Yüce meclisimizin bu tasarıyı bir an önce kabul edip kanun haline getirmesini merakla ve heyecanla takip ediyoruz. Bir an öncede olmasını istiyoruz" dedi.

Kardemir Karabükspor'un süper ligde başarılı olmasının bir çok kişi tarafından sürpriz olarak nitelendirildiğini söyleyen Özgener, açıklamalarına şöyle devam etti:

"Karabük'e son olarak Kardemir Karabükspor'un şampiyonluk kupasını vermek için gelmiştim. O gün heyecanlıydık, Karabük neticede süper lige çıkmış yeni bir ilin yeni bir bölgenin takımıydı. Ne kadar çok ilden takım olursa futbolun yaygınlaşması açısından o kadar çok keyif alıyoruz. Hepimiz merak ediyorduk Kardemir Karabükspor Süper Lig'de ne yapacak diye. Merak ederken de kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut bey'e güveniyorduk. Kendisi gerçekten futbol için çok şey yapmış tecrübeli birisiydi. Kardemir Karabükspor'un bulunduğu yer bir çok kişi için sürpriz görünüyor olabilir ancak benim için değil. Beklediğim bir neticeydi. Başarıda katkısı olan herkesi kutluyorum lige renk kattılar keyif getirdiler. İnşallah ikinci yarıda hedeflerine ulaşırlar"

Vali İzzettin Küçük, Mahmut Özgener'e üzerinde kentin plakası olan 78 sırt numaralı Kardemir Karabükspor formasını hediye etti. Mahmut Özgener, valilik ziyaretinin ardından yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Karabük Demir ve Çelik Fabrikasını ziyaret etti. Kardemir A.Ş Genel Müdürü Fadıl Demirel, Özgener ve yönetim kurulu üyelerine fabrikayı gezdirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Tff Yönetim Kurulu Toplantısı Safranbolu'da Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement