THK Tesislerinde Yelkenkanat Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Spor

THK Tesislerinde Yelkenkanat Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Eskişehir'in İnönü ilçesinde Türk Hava Kurumu (THK) tesislerinde gerçekleşen yelkenkanat kazasında pilot Tolga Kandilli hayatını kaybederken, pilot Murat Demirok ise yaralandı. Kazanın ardından soruşturma başlatıldı.

20.09.2023 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ESKİŞEHİR'in İnönü ilçesi Türk Hava Kurumu (THK) tesislerinde havalandıktan kısa bir süre sonra pilot Tolga Kandilli (52) ve pilot Murat Demirok'un yelkenkanatları çarpıştı. Kazada Kandilli hayatını kaybederken, Demirok ise yaralandı.

Olay, dün saat 17.30 sıralarında Türk Hava Kurumu (THK) İnönü tesislerinde meydana geldi. Yelkenkanat Tekamül Eğitimi'nde pilot Tolga Kandilli ve pilot Murat Demirok'un yelkenkanatları kalkıştan yaklaşık 10 dakika sonra havada çarpıştı. Tolga Kandilli, yelkenkanadın ağır hasar alması sonucu yere çakılarak hayatını kaybetti. Murat Demirok ise yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi eğitim alanında yapılan Demirok, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tolga Kandilli'nin cansız bedeni ise savcılık incelemesinin ardından memleketi Bursa'ya gönderildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

THK Tesislerinde Yelkenkanat Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor THK Tesislerinde Yelkenkanat Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement