Yağcılar Mahallesi Yuntdağ Futbol Turnuvası'nın Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Spor

Yağcılar Mahallesi Yuntdağ Futbol Turnuvası'nın Şampiyonu Oldu

Yağcılar Mahallesi Yuntdağ Futbol Turnuvası\'nın Şampiyonu Oldu

Yunusemre Belediyesi Yuntdağ Futbol Turnuvası finalinde Türkmen Mahallesi'ni 5-0 yenen Yağcılar Mahallesi, turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvaya katılan 16 takımı tebrik eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kazananın Yundağı olduğunu belirtti.

10.03.2024 14:43  Güncelleme: 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi Yuntdağ Futbol Turnuvası finalinde Türkmen Mahallesi'ni 5-0 yenen Yağcılar Mahallesi, turnuvanın şampiyonu oldu.

Yunusemre Belediyespor ile Yuntdağspor'un ortaklaşa organize ettiği Yunusemre Belediyesi Yuntdağ Futbol Turnuvası, Muradiye Tuncay Erkan Stadı'nda oynanan final müsabakası ile sona erdi. Finalde Türkmen Mahallesi'ni 5-0 mağlup eden Yağcılar Mahallesi, turnuvanın şampiyonu oldu. Her iki takım taraftarlarının da yoğun ilgi gösterdiği final müsabakasında şampiyon olan Yağcılar Mahallesi'ne kupasını Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi takdim etti. İkinci olan Türkmen Mahallesi'ne kupasını 23-24-25 ve 26.Dönem AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber takdim etti. Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan da karşılaşmanın hakemlerine teşekkür plaketi takdim ederken, Yuntdağspor Başkanı İlyas Selçuk ise Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye spora ve sporcuya desteklerinden ötürü teşekkür plaketi takdim etti. Gençlerin sporla bir araya gelip kaynaşmalarını önemsediklerini belirten Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Bölgemizdeki mahallelerimizin dostluk ve dayanışmalarını pekiştirmesi amacıyla düzenlediğimiz turnuvamıza katılan 16 takımımızı da tebrik ediyorum. Kazanan Yundağı'mız oldu" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yağcılar Mahallesi Yuntdağ Futbol Turnuvası'nın Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement