Yahoo'nun Yeni Hedefi Mobil Devi Olmak - Son Dakika
Teknoloji

Yahoo'nun Yeni Hedefi Mobil Devi Olmak

Yahoo\'nun Yeni Hedefi Mobil Devi Olmak

Internet dünyasının en eski ve en köklü şirketlerinden biri olan Yahoo, bir süredir devam eden kötü gidişe mobil dünyaya yönelik geliştirilecek çözümler ile dur demeye ...

23.10.2012 12:01

Internet dünyasının en eski ve en köklü şirketlerinden biri olan Yahoo, bir süredir devam eden kötü gidişe mobil dünyaya yönelik geliştirilecek çözümler ile dur demeye hazırlanıyor.

Yahoo'nun güzel ve sempatik CEO'su Marissa Mayer, geldiği andan itibaren Yahoo'da bir kıpırdanmanın olduğu aşikar. Yılın üçüncü çeyreğini 177 Milyon Dolar gelir ile kapatan ve uzun bir aradan sonra ilk defa gelir artışı sağlayan Yahoo'nun yeni hedeflerini Marissa Mayer açıkladı.

Yahoo'nun mobil ağırlığında bir teknoloji şirketi olacağını ifade eden Mayer, şu an 1 milyar kullanıcı seviyesinde olan ve önümüzdeki en geç üç yıllık süreçte bu rakamı ikiye katlaması beklenen pazarda, Yahoo'nun sadece site optimizasyonları ile değil, doğrudan mobil odağında hizmetler sunan bir mobil stratejisi yürüteceğini ifade ediyor.

İlerleyen günlerde önemli hamleler yapması beklenen Yahoo'nun an itibariyle iOS ve Android platformuna yönelik olarak geliştirilmiş 76 mobil uygulaması bulunuyor. Yahoo'nun hedefini "Tutarlı bir mobil stratejisi"  olarak belirleyen Marissa Mayer, ilerleyen süreçte bu amaca hizmet edecek türden önemli kişileri şirket bünyesine katacaklarını belirtiyor.

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Yahoo'nun Yeni Hedefi Mobil Devi Olmak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement