Bursa Harmancık Kamp ve Karavan Alanı FICC'e Kaydedildi - Son Dakika
Turizm

Bursa Harmancık Kamp ve Karavan Alanı FICC'e Kaydedildi

Bursa Harmancık Kamp ve Karavan Alanı FICC\'e Kaydedildi

Bursa'nın Harmancık ilçesindeki kamp ve karavan alanı, Uluslararası Kamp ve Karavan Federasyonu (FICC) tarafından tescillendi. Harmancık Belediyesi ve UKKF işbirliğiyle hayata geçirilen proje, Avrupa standartlarını sağlayarak örnek tesis niteliği kazandı.

08.09.2023 21:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Harmancık ilçesindeki kamp ve karavan alanının Uluslararası Kamp ve Karavan Federasyonuna (FICC) kayıt süreci tamamlandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Harmancık Belediyesi, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) ile Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu (UKKF) işbirliğiyle geçen sene hayata geçirilen Harmancık Kamp ve Karavan Alanı Tesisi Projesi, Avrupa standartlarını sağladığı için örnek tesis niteliğiyle FICC tarafından tescillendi.

Harmancık Belediye Başkanı Yılmaz Ataş'ı ziyaret eden FICC sorumlusu Alper Kasas, bir yıldır çalışmalarını belediye ile birlikte yürüttüklerini belirterek, "Uluslararası Kamp ve Karavan Federasyonu, Harmancık Ekolojik Kamp ve Karavan Tesisini gezi rotalarına ve kamp haritalarına tescilledi." diye konuştu.

Harmancık Belediye Başkanı Yılmaz Ataş da ilçeyi dünyaya tanıtmak ve ekolojik turizmin örnek adresi yapmak için çaba sarf ettiklerini vurgulayarak, projenin taraflarına teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Turizm Bursa Harmancık Kamp ve Karavan Alanı FICC'e Kaydedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement