Irak Heyeti Yüksekova İlçesini Gezdi - Son Dakika
Turizm

Irak Heyeti Yüksekova İlçesini Gezdi

Irak Heyeti Yüksekova İlçesini Gezdi

Irak'ın çeşitli kentlerindeki turizm müdürlüklerinin yetkilileri ve seyahat acentelerinin temsilcilerinden oluşan grup, Hakkari ve ilçelerini gezmek için Türkiye'ye geldi. İki günden bu yana bölgeyi gezen heyet, Yüksekova ilçesine gelerek Dağlıca bölgesini gezdi. Heyet, bölgenin turizm potansiyeli hakkında bilgi aldı ve ilçe sakinlerine teşekkür etti. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Doğu Anadolu Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Cevdet Özgökçe, heyetin Oramar köyünü gezdiğini ve bölgenin güzelliklerini tanıtmak için çalışmalar yapacaklarını belirtti.

14.07.2023 20:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Irak'ın çeşitli kentlerindeki turizm müdürlüklerinin yetkilileri ve seyahat acentelerinin temsilcilerinden oluşan grup Yüksekova ilçesini gezdi.

İki günden bu yana Hakkari ve ilçelerini gezen Irak heyeti, Yüksekova ilçesine gelerek Dağlıca bölgesini gezdi.

Bölgenin turizm potansiyeli hakkında görevlilerden bilgi alan heyettekiler, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı ilçe sakinlerine teşekkür etti.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Doğu Anadolu Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Cevdet Özgökçe, gazetecilere, kafile ile birlikte Dağlıca bölgesindeki Oramar köyünü gezdiklerini söyledi.

Bölgenin güzelliklerini tanıtmak istediklerini belirten Özgökçe, heyettekilerin ilçe sakinleriyle bir araya geleceğini, temaslarda bulunacaklarını dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Turizm Irak Heyeti Yüksekova İlçesini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement