Karabük'ün Yenice ilçesinde 7. Göktepe Şenliği düzenlendi - Son Dakika
Turizm

Karabük'ün Yenice ilçesinde 7. Göktepe Şenliği düzenlendi

Karabük\'ün Yenice ilçesinde 7. Göktepe Şenliği düzenlendi

Çeltik köyü ve Göktepe Yaylası Kalkındırma Geliştirme, Güzelleştirme ve Turizm Derneği tarafından düzenlenen 7. Göktepe Şenliği, il ve ilçe protokolü ile vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Şenlikte çuval, yoğurt yeme ve halat çekme yarışmaları düzenlendi ve konserler verildi. Yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri Vali Fuat Gürel ve AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç tarafından verildi. Şenliğe, Vali Yardımcısı ve Yenice Kaymakam Vekili Muhittin Gürel, il ve ilçe protokolü, siyasi ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda kişi katıldı.

30.07.2023 19:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'ün Yenice ilçesinde 7. Göktepe Şenliği düzenlendi.

Çeltik köyü ve Göktepe Yaylası Kalkındırma Geliştirme, Güzelleştirme ve Turizm Derneğince düzenlenen şenlik, il ve ilçe protokolü ile vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Protokol konuşmalarıyla başlayan şenlikte çuval, yoğurt yeme ve halat çekme yarışmaları renkli görüntüler oluşturdu. Konserlerin verildiği şenlik, çeşitli etkinliklerle sona erdi.

Etkinliğin sonunda yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri, Vali Fuat Gürel ve AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç tarafından verildi.

Şenliğe, Vali Yardımcısı ve Yenice Kaymakam Vekili Muhittin Gürel, il ve ilçe protokolü, siyasi ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda kişi katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Turizm Karabük'ün Yenice ilçesinde 7. Göktepe Şenliği düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement