Kocaeli'de Kurban Bayramı Tatilinde Sahillere Yoğun İlgi - Son Dakika
Turizm

Kocaeli'de Kurban Bayramı Tatilinde Sahillere Yoğun İlgi

Kocaeli\'de Kurban Bayramı Tatilinde Sahillere Yoğun İlgi

Kocaeli'de Kurban Bayramı tatilini fırsat bilenler, Marmara Denizi ve Karadeniz kıyılarındaki mavi bayraklı sahillere akın etti. Karamürsel Altınkemer, Ereğli Kumyalı, Kandıra'nın Kerpe, Kumcağız, Cebeci, Bağırganlı ve Kovanağzı plajları yoğun ilgi gördü. Kandıra ilçesindeki turizm tesisleri yüzde 100 doluluk oranıyla hizmet verirken, vatandaşlar mavi bayraklı plajlarda denize girerek ve güneşlenerek tatillerini değerlendirdi. Karamürsel ilçesindeki plajlarda ise piknik yapma ve çocuklarla kumsalda oynama imkanı bulundu.

01.07.2023 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'de Kurban Bayramı tatilini fırsat bilenler sahillere akın etti.

Kentte sıcaktan bunalanlar, Marmara Denizi ve Karadeniz kıyılarındaki mavi bayraklı sahillerde yoğunluk oluşturdu.

Merkeze yakınlığı dolayısıyla mavi bayraklı Karamürsel Altınkemer ve Ereğli Kumyalı ile Kandıra'nın Kerpe, Kumcağız, Cebeci, Bağırganlı ve Kovanağzı plajları yoğun ilgi gördü.

Yeşil ile mavinin buluştuğu Kandıra'yı tercih edenler, doğayla iç içe vakit geçirme imkanı buldu.

Kocaeli'nin Karadeniz'e 70 kilometre kıyısı bulunan ilçedeki turizm tesisleri bayram süresince yüzde 100 doluluk oranıyla hizmet verdi.

Kandıra ilçesinde yaşanan turist hareketliliği esnafın ve turizmcilerin de yüzünü güldürürken, vatandaşlar mavi bayraklı plajlarda denize girerek ve güneşlenerek tatillerini değerlendirdi.

Karamürsel ilçesindeki mavi bayraklı plajlara gelenler, sahil boyunca yeşil alanlarda piknik yaptı, bazıları da çocuklarıyla kumsalda oynadı.

Kaynak: AA

Son Dakika Turizm Kocaeli'de Kurban Bayramı Tatilinde Sahillere Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement