Yahyalı Elma ve Turizm Festivali İkinci Kez Düzenlendi - Son Dakika
Turizm

Yahyalı Elma ve Turizm Festivali İkinci Kez Düzenlendi

Yahyalı Elma ve Turizm Festivali İkinci Kez Düzenlendi

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Yahyalı Elma ve Turizm Festivali, çocuklara yönelik etkinliklerle başladı. Festivalde, vatandaşlara etli bulgur pilavı ikram edildi, halk oyunları gösterileri sunuldu ve elma yarışması düzenlendi. Festival, Elif Buse Doğan'ın konseriyle sona erdi.

22.09.2023 23:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen "Yahyalı Elma ve Turizm Festivali" gerçekleştirildi.

Yahyalı Kaymakamlığı, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Yahyalı Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği festival, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda çocuklara yönelik düzenlenen etkinliklerle başladı.

Festivalde, vatandaşlara etli bulgur pilavı ikram edildiği, halk oyunları gösterileri sunuldu ve protokol konuşmaları yapıldı.

Etkinlik kapsamında gerçekleşen elma yarışmasında birinci olan üretici Ayşe Korucu'ya ödülünü, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç verdi.

Festivale, Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, ilçe kaymakamları ve belediye başkanları ile vatandaşlar katıldı.

Festival, Elif Buse Doğan'ın konseriyle sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Turizm Yahyalı Elma ve Turizm Festivali İkinci Kez Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement