Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Panayır Günleri Sarıcakaya'da Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yaşam

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Panayır Günleri Sarıcakaya'da Gerçekleştirildi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Panayır Günleri Sarıcakaya\'da Gerçekleştirildi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen panayır günleri, Sarıcakaya ilçesinde büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirildi. Geleneksel sokak oyunları, konserler ve etkinliklerle renklenen panayıra ilgi büyük oldu.

27.08.2023 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen panayır günleri, Çifteler ve Seyitgazi ilçelerinden sonra Sarıcakaya ilçesinde de büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirildi.

Nostaljik panayırları günümüz ile buluşturan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 7'den 70'e herkesi birbirinden renkli etkinlikler ve konser ile bir araya getirmeye devam ediyor. Çocuklar ve yetişkinler için geleneksel sokak oyunları, zumba, kukla tiyatrosu, Oralet'in dünyası, bilim gösterisi, sekolin ile Salim Özkara konserinin içinde yer aldığı panayır, Çifteler ve Seyitgazi'den sonra Sarıcakaya ilçesinde büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi birimlerinin açtığı stantlarda atölyeler ve etkinlikler düzenlenirken panayırda ilçe esnaf ve üreticileri de kendi stantlarında satış yaptılar. İlçe sakinlerinin yanı sıra Eskişehir merkezden de Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz otobüs seferleri ile ulaşımı sağlanan vatandaşlar da panayıra büyük ilgi gösterdiler.

Sarıcakaya'da gerçekleştirilen panayırda personel ve vatandaşlarla bir araya gelen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, stantları tek tek gezerek herkese kolaylıklar diledi. Ünlüce, Sarıcakaya'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, panayıra ilgi gösteren herkese teşekkür etti.

Geçmişin izlerini taşıyan renkli ve eğlenceli panayır günleri, Mihalıççık ilçesi ile tamamlanacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Panayır Günleri Sarıcakaya'da Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement