İranlı çoban çocuğu koyunu kurtarmak isterken boğuldu - Son Dakika
Yaşam

İranlı çoban çocuğu koyunu kurtarmak isterken boğuldu

İranlı çoban çocuğu koyunu kurtarmak isterken boğuldu

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, amcasıyla çobanlık yapan 12 yaşındaki İranlı çocuk, gölete düşerek boğuldu. Olayın ardından yapılan çalışmalarda çocuğun cansız bedenine ulaşıldı.

08.07.2023 00:44  Güncelleme: 00:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AĞRI'nın Diyadin ilçesinde, amcası ile çobanlık yapan İran uyruklu 12 yaşındaki Arsalan Doudkanlou, gölete giren koyunu kurtarmak isterken suya düşüp boğuldu.

Olay, saat 17.45 sıralarında Diyadin ilçesinde meydana geldi. Murat Kanyonları mevkisinde amcası ile koyun otlatan Arsalan Doudkanlou, gölete giren koyunu kurtarmak isterken dengesini kaybedip, suya düştü. Bir süre suda çırpınan Doudkanlou'yu fark eden çevredekiler, çocuğu kendi imkanları ile kurtaramayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma, polis, itfaiye, AFAD, sağlık ekipleri ve vatandaşlar gözden kaybolan çocuğu kurtarmak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonuç vermeyince Van'dan gelen Polis Su Arama Kurtarma ekibi, yaklaşık 4 saat sonra çocuğun cansız bedenine ulaştı. Talihsiz çocuğun cenazesi, olay yerinden yapılan incelemenin ardından Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam İranlı çoban çocuğu koyunu kurtarmak isterken boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement