Kavurucu Sıcakta Buzlu Yarışma - Son Dakika
Yaşam

Kavurucu Sıcakta Buzlu Yarışma

Kavurucu Sıcakta Buzlu Yarışma

Teoman ERİŞ/ALANYA (Antalya), (DHA) ANTALYA'nın Alanya İlçesi'ndeki bir eğlence merkezinde, buz dolu rafting botunda en uzun süre kalma yarışması düzenlendi.

02.08.2010 19:57

Teoman ERİŞ/ALANYA (Antalya), (DHA)

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'ndeki bir eğlence merkezinde, buz dolu rafting botunda en uzun süre kalma yarışması düzenlendi. 46 derece hissedilen sıcak havada düzenlenen yarışmanın birincisi, Rus 19 yaşındaki Natasha Samohiho oldu.

Alanya'da bulunan Damlataş Eğlence Merkezi (DEMAŞ), hava sıcaklığının gölgede 35, güneşte ise 46 dereceye yükselmesi sonucu su parkına gelen müşterilerinin serinlemesi için değişik aktiviteler düzenliyor. Nem oranının da yüzde 74'e yükselmesi ile sıcaktan kavrulan turistler için havuzun içindeki buz dolu rafting botunda en uzun süre kalma yarışması düzenlendi. Rus ve Hollandalı turistlerin katıldığı yarışma renkli görüntülere sahne oldu.

Animatörlerin anonsuyla havuz başında toplanan Rus ve Hollandalı turistler, buz doldurulan rafting botuna sırayla girerek en uzun süre kalmaya çalıştı. Buz dolu rafting botunda 5 dakika 30 saniye kalan Rus Natasha Samohiha, 20 yarışmacı arasında birinci oldu. Samohiha'ya DEMAŞ'tan ücretsiz bilet, yarışmaya katılan diğer turistlere ise kokteyl verildi. Natasha Samohiha, "Buzun içinde uzun süre kalmak çok zor, ancak Rus kızları güçlüdür. Bu nedenle birinci olmayı başardım" dedi.

DEMAŞ Servis Şefi Hamza Köse ise beklentilerinin üzerinde bir dolulukla turizm sezonu geçirdiklerini söyledi. Tesiste günde ortalama 800- 900 kişiyi ağırladıklarını belirten Köse, "Hava sıcaklığı son günlerde iyice arttı. Biz de bunun üzerine müşterilerimizin serinlemesi için değişik aktiviteler düzenlemeye başladık. Bu sıcak havaya buz bile dayanmıyor" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Kavurucu Sıcakta Buzlu Yarışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement