Ulus Tarihi Kent Merkezi ve Kapalı Çarşı Dolmuş Durakları Projesi'nde sona yaklaşıldı - Son Dakika
Yerel

Ulus Tarihi Kent Merkezi ve Kapalı Çarşı Dolmuş Durakları Projesi'nde sona yaklaşıldı

Ulus Tarihi Kent Merkezi ve Kapalı Çarşı Dolmuş Durakları Projesi\'nde sona yaklaşıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ulus Tarihi Kent Merkezi ve Kapalı Çarşı Dolmuş Durakları Projesi inşaatının büyük kısmının tamamlandığını duyurdu.

17.04.2023 09:36  Güncelleme: 10:13

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ulus Tarihi Kent Merkezi ve Kapalı Çarşı Dolmuş Durakları Projesi inşaatının büyük kısmının tamamlandığını duyurdu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanlığınca, Hacı Bayram Mahallesi'nde devam eden projenin inşaat çalışmaları yüzde 80 oranında tamamlandı. Projenin çalışmalarının bu yıl içinde bitirilmesi hedefleniyor.

Bodrum katı özel araç otoparkı, alt zemin ve zemin katları ise dolmuş durakları olarak dizayn edilen proje tamamlandığında, Bentderesi bölgesinde bulunan Keçiören ve Mamak dolmuşları buraya alınacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanı Bekir Ödemiş, proje kapsamında kültür ve sanat mekanlarının da olacağını belirtti.

Hacettepe Üniversitesi ve Anadolu Medeniyetleri Müzesi ile gerçekleştirdikleri protokol çerçevesinde proje kapsamında Türkiye'nin ilk Görme Engelliler Müzesi'nin başkente kazandırılacağını ifade eden Ödemiş, yine alanda Ankara'nın yereldeki tüm ürünlerinin sergileneceği bir çarşının da hizmet vereceğini bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ulus Tarihi Kent Merkezi ve Kapalı Çarşı Dolmuş Durakları Projesi'nde sona yaklaşıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement