Adana'ya Bir Bulvar Daha... - Son Dakika
Yerel

Adana'ya Bir Bulvar Daha...

Adana\'ya Bir Bulvar Daha...

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, doğu-batı, kuzey-güney akslarında yapılan yeni bulvarlarla, Adana trafiğinin oldukça rahatlayacağını söyledi.

15.04.2012 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, doğu-batı, kuzey-güney akslarında yapılan yeni bulvarlarla, Adana trafiğinin oldukça rahatlayacağını söyledi.

Otogar'ın bulunduğu Fevzipaşa Mahallesi'nden başlayıp, tren yolunu takiple Demetevler, Bahçelievler, Narlıca, Denizli ve Mithatpaşa Mahalleleri'nden geçerek Mustafa Kemal Paşa Bulvarı ile kucaklaşacak 30 metre eninde 5 kilometre uzunluğundaki yeni bulvar açma çalışmalarını Genel Sekreter İsmail Hakkı Develi ile birlikte denetleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "Burası önemli bir arter. Güney-kuzey, doğu-batı akslarında son zamanlarda ciddi bulvarlar açtık. Ayrıca, trafiği rahatlatmak için Yüreğir ve Seyhan'da 18 köprü yaptık. Yine 'Akıllı Dokunuş Projesi' kapsamında kavşak düzenlemeleri yapıyoruz. Yeni bulvarın tamamlanmasıyla tren hattının yanına yeşil alan ve yürüyüş parkuru da yapacağız. Kaldırımlarını da düzenledikten sonra bu bulvarın muhteşemliği ortaya çıkacak" dedi.

Hizmetleri nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a teşekkür eden Demetevler Mahallesi Muhtarı Mahmut Köksal, "Bu hizmetlerinizden dolayı sonsuz teşekkürlerimiz var. Altyapı çalışmalarından sonra ASKİ ekiplerinin kırılan yerleri asfaltlaması nedeniyle, Özel Kalem Müdürü aracılığıyla teşekkürlerimizi iletmiştim. Ray sokak olarak bilinen bu alanı bulvar haline dönüştürüyorsunuz. Adana'nın trafik akışı sizlerin sayesinde rahatlamış olacak. Allah sizden ve ekibinizden razı olsun" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana'ya Bir Bulvar Daha... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement