Adıyaman'da Panoramik Fotoğraf Sergisi - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'da Panoramik Fotoğraf Sergisi

Adıyaman\'da Panoramik Fotoğraf Sergisi

Fotoğraf sanatçısı Fatih Çam, ‘Adıyaman Gölleri’ adlı panoramik fotoğraf sergisini açtı.

28.05.2014 14:53

Fotoğraf sanatçısı Fatih Çam, 'Adıyaman Gölleri' adlı panoramik fotoğraf sergisini açtı.

Fotoğraf sanatçısı Fatih Çam, Adıyaman'da 2. kişisel sergisini açtı. Vali Halil Işık Kültür ve Sanat Evi'nde açılan ve 3 gün boyunca açık kalacak olan sergide 3 yıllık çalışmanın sonucunda 29 adet eser sergilendi.

Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Eğitim-Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Gaffari İzci, AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Alkayış, çok sayıda eğitimci açılışa katıldı. Fotoğraf sergisini gezen davetliler, Adıyaman'ın doğal güzelliği olan göllerin fotoğraflarla ölümsüzleştirilmesinin çok önemli olduğunu ifade ettiler.

Fatih Çam, kendisinin beşinci kişisel sergisi olduğunu ancak Adıyaman'da ikincisini açtığını belirterek, "Adıyaman'ın doğasını ön plana çıkarmak için panoramik fotoğraf sergisini açtım. Güneydoğuda suyun az olduğu izlenimi var. Adıyaman bir su cennetidir. Özünde de göl cennetidir. Adıyaman'ın 7 doğal gölü, 18 yapay gölü var. Biz de tarih turizmi ön plana çıkartılıyor. Doğa harikası olan bu göller sadece su birikintisi olarak görülüyor. Bu göllerde doğal güzelliklerin yanında su sporları da yapılabilir. Su değerlidir, kıymetlidir" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman'da Panoramik Fotoğraf Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement