AK Parti Aydın 70. Genişletilmiş İl Divan Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Aydın 70. Genişletilmiş İl Divan Toplantısı Yapıldı

AK Parti Aydın 70. Genişletilmiş İl Divan Toplantısı Yapıldı

AK Parti Aydın İl Başkanlı 70. Genişletilmiş İl Divan Toplantısı geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

05.06.2016 17:22

AK Parti Aydın İl Başkanlı 70. Genişletilmiş İl Divan Toplantısı geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Aydın Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Aydın milletvekilleri Abdurrahman Öz, Mehmet Erdem ve Mustafa Savaş, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti'li Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, AK Parti Aydın milletvekili aday adayı Hakan Çağlar Erürker, il, ilçe, kadın ve gençlik kolları teşkilatı üyeleri katıldı.

Toplantı açılış konuşmasını yapan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen,"Hepiniz il toplantımıza hoş geldiniz. Her yıl gittikçe büyüyen bir aileyiz. 81 il teşkilatlanması içresinde ilimiz kişi sayısı ile 11. sırada yer aldı. Gün geçtikçe yükselen sayımız bize gurur veriyor. Bunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçelerde ve il de yaptığımız toplantılarda çok büyük katılım görüyorum bu da işimizi gerçekten ciddi yaptığımızın bir göstergesidir. Ramazan ayı ile beraber bu toplantılarımızı hızlandırıp hizmetlerimizi aksatmadan devam edeceğiz. Ramazan ayı içerisinde ilçelerde, mahallerde etkinliklerimiz ile birlikte beraberliğimizi hep koruyacağız" dedi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz de, Aydın'ı daha güzel bir yer haline ve daha da gelişmiş bir kent haline dönüştürmek istediklerini belirterek, "İlimizi daha güzel bir yer yapmak için gayretle ve emin adımlarla ilerliyoruz. Aydın'ı gelişmiş bir kent yapmak için, burada ki istihdamı yükselmek için çabalıyoruz. Söz verdiğimiz Vaatlerimizi de yerine getirmekten gurur duyuyoruz. İlimiz için elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve bunun takibindeyiz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ak Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ise, "Seçimin üzerinden geçen 7 ayda yoğun ve gayretli bir şekilde çalışmalarımız sürdürüyoruz bu sebepten dolayı fazla bir araya gelemedik. Seçim sürecin halkımıza vaat ettiğimiz projeleri yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Vatanımıza, milletimize, ilimize daha fazla hizmet etmek için çalışıyor ve gün geçtikçe hizmetlerimiz artmaktadır. Yapılan hizmetler halkımızın daha iyi bir yaşam alanı yaratmak ve gönüllerinde yer edinmek içindir. Hedef 2023 yılı bu doğrultuda önümüzde ki engelleri aşıp iyi bir devlet olma yolunda emin adımlar ilerleyip milletimiz yücelteceğiz" dedi

"HODRİ MEYDAN"

Kuşadası açıklarına batırılan uçak'a da değinen Milletvekili Savaş,"Aydın'da oluşan gündemi üzüntüyle izliyoruz. Yapılan projeler takip edilmiyor. Kuşadası açıklarında batırılan gemi bir hizmet değildir. Onlar uçak batırır biz göklere çıkarırız. Bu belediyecilik hizmeti artık düzelmelidir. Belediye Başkanı istediği yerde, istediği kanalda Aydın'ın projelerini, bütçesini tartışalım "Hodri Meydan" diyoruz. He rşeyden habersiz bir belediye var. Artık Belediye binasında Ak Parti bayraklarını görmek istiyoruz. Seçimlerde bunu göstereceğiz" şeklinde konuştu.

"65. Hükumetimiz hepimize hayırlı uğurlu olsun" diyen Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem de, "Yeni hükumetimiz vatana, millete ve partimize hayırlı olsun. Partimiz dünya siyasi tarihine örnek olacak bir teşkilatlanmadır. Güzel süreçler yaşıyoruz ve daha da güzel günler olacak. Birlik beraberlik içersin de içinde aşamayacağımız bir engel yoktur. Önümüzde ki en önemli süreçlerden biri olan yeni anayasa düzenlenmesi bizim halkımıza olan bir görevimiz ve en kısa zamanda yasalaştıracağız. Yeni anayasada kesinlikle milli değerlerimizden taviz vermeden halkımızın istediği bir anayasa yapacağız. Kişiler geçici milletimiz bakidir. Milletimiz için her şeyin en iyisini yapmaya hazırız. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür eder Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Aydın 70. Genişletilmiş İl Divan Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement