AK Parti'den Hadim'de Esnaf Ziyareti - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Hadim'de Esnaf Ziyareti

AK Parti\'den Hadim\'de Esnaf Ziyareti

AK Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul ve Hadim İlçe Belediye Başkanı ve aynı zamanda adayı Ahmet Hadimioğlu seçim çalışmaları kapsamında ilçedeki esnafları ziyaret ederek destek istedi.

06.03.2014 13:40

AK Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul ve Hadim İlçe Belediye Başkanı ve aynı zamanda adayı Ahmet Hadimioğlu seçim çalışmaları kapsamında ilçedeki esnafları ziyaret ederek destek istedi.

AK Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul, Hadim Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Ahmet Hadimioğlu, AK Parti Hadim İlçe Başkanı Saffet Duran, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Algül, ilçe yönetimi ve belde belediye başkanları Hadim'de esnafı ziyaret etti.

AK Parti'nin 11 yıldır bu ülkede canla başla hizmet ettiğini kaydeden AK Parti Konya Milletvekili Özkul, "Maalesef ülkemizi geriletmeye ve istikrarımızı bozmaya niyetlenenler var. Ama milletimiz yine bunlara fırsat vermeyecek" dedi.

Esnafın görüşlerini dinleyen AK Partili heyet, 30 Mart'ın önemini anlattı. AK Parti iktidarının 11 yıldır bu ülkeye çok şey kazandırdığını ve Türkiye'nin dünyada daha da güçlendiğini söyleyen AK Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul, son zamanlarda bazı kesimlerin Türkiye'nin geldiği noktadan rahatsız olduğunu dile getirerek, "Birileri istikrarı bozmak için düğmeye bastı ve darbe yapmak istedi. Ama Türkiye artık eski Türkiye değil. Darbeler dönemi ve hükümetleri gayrimeşru yollarla alaşağı etme zamanı çoktan geçti. Güçlü Türkiye'miz bunlara asla fırsat vermedi, bundan sonra da vermez" ifadelerini kullandı.

Esnafa yeni Büyükşehir Yasasını anlatan ve yeni dönemin bambaşka olacağını vurgulayan Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, Konya Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu hareket ederek ilçelerini daha da geliştireceklerini kaydetti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Hadim'de Esnaf Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement