AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz Partililerle Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz Partililerle Bayramlaştı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz Partililerle Bayramlaştı

AK Parti Bitlis Milletvekili, İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz Bitlis’te partisince düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

26.09.2015 14:34

AK Parti Bitlis Milletvekili, İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz Bitlis'te partisince düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Parti binası toplantı salonunda partililerle bir araya gelen Vedat Demiröz M. Zeki Peker ve Ahmet Çelik ile birlikte geldi. Alkışlarla salona giren Demiröz, 7 Haziran seçimlerinin tahlillerini henüz yapmadan yeni bir seçime gireceklerini, AK Parti mahkum olduğu iktidar görevine yeniden geleceğini ve 7 Haziran sonrasını yakından takip ettiklerini söyledi. Demiröz, partililerin bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında son olağan kongreden sonra seçildiği İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinde partililerden de destek istedi. Demiröz, "Öncelikle Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Ünvanlar ne olursa olsun onlar geride kalır. Ben Vedat Demiröz olarak buraya geldim. Yoksa aldığım payelerle ve görevlerle değişik davranacağımı sanmayın. Beni böyle bilin ve tanıyın. Öncelikle AK Parti camiasının teveccühleri ile AK Parti Bitlis teşkilatının desteği ile bu görevi bana tevdi ettiler. Bu çalışmalar Doğu ve Güneydoğu'da bana nasip oldu. Yükümün ağır olduğunu biliyorum. İnşallah sizlerin desteği ile bu görevi yerine getireceğime inanıyorum. Yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz. 7 Haziran seçimlerinin tahlillerini henüz yapmadan yeni bir seçime gideceğiz. AK Parti mahkum olduğu iktidar görevine yeniden gelecek. 7 Haziran sonrasını yakından takip ettik. CHP ve MHP'nin tutumlarını izlediniz. Bunların ülkeyi yönetecek ne kuvveti ve kudreti var. Koalisyona girmediler ve seçim hükümetine mahkum bıraktılar. HDP maalesef 80 milletvekili ile güçlü bir şekilde meclise gelip siyaset yapması gerekirken, kandilin gölgesinde kaldı" dedi.

"KAZDIKLARI KUYUYA DÜŞTÜLER"

Demiröz, konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız siyasetinin bitmesini göze alarak 3 yıl bu bölgede rahat bir yaşam sürdünüz. Onlar arkamızdan sürece ihanet ettiler. Çukur kazma mecazi anlamdadır. Kazdıkları kuyuya kendileri düştüler. Ülkeyi rahatlatmaya yönelik çalışma yok. Son zamanlarda çözüm sürecini bitirmeye yönelik algı oluşturmaya çalıştılar. Çözüm sürecini bugünkü haline getirdiler. Bu şekilde gitmeyecek. 1 Kasım'da halkımızın büyük tercihi ile tek başına iktidara gelecek olan ve buzdolabına kaldırdığımız çözüm sürecini yeniden hayata geçireceğiz. Her şey 1 Kasım'a odaklandı. Bu bölge eski rahatlıktan çok daha yaşanabilir bir bölge olacak. Seçim beyannamemizi hazırlıyoruz. Seçim beyannamemiz müjdelerle doludur. 4 Ekim'de Başbakanımız açıklayacak. Hep birlikte göreceğiz. Teşkilatlarımıza teşekkür ediyor, destek ve dualarını bekliyoruz. Yeni hazırlıklarımız gençler için. Alt yapıyı yabancı sermayelerle yapacağız. Yap-işler-devret sistemi ile işsizliği yüzde 5'in altına indirmeyi hedefliyoruz. Türkiye bütün bu çalkantılara rağmen büyümede 7'nci olduk. Bu küçümsenecek rakam değil. Bu gençlerin sayesinde büyüyor. Korucularımıza yeni kadrolar geliyor. Gönüllü korucular ve taşeron işçiler kadroya alınacak. 100 binin üzerinde kadro verilecek. İktidara gelmezsek bu hayaller suya düşecek. Polise güvenlik güçlerine öğretmenlere Bağ-Kur'luya sigortalıya yeni müjdeler geliyor. Bunları yeni beyannamemiz ile açıklayacağız. Bundan sonra yoksulluk ve yolsuzlukla mücadelemiz devam edecek. Biraz rehavete kapıldık. Biraz basite aldık. Kitle partisi olunca böyle davrandık. Şimdi 2002 ruhuna döndük. MKYK seçilirken böyle düşünüldü. Yeni yönetimle ve yenilenmiş AK Parti ile yani Türkiye diyoruz. CHP'nin engellemesine rağmen haydi bismillah dedik."

Konuşmaların ardından milletvekili adayları M. Zeki Peker ve Ahmet Çelik de kısa birer konuşma yaptılar. Program adayların partililerin tek tek elini sıkarak partiden ayrılması ile sona erdi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz Partililerle Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement