AK Parti Isparta Teşkilatı, 22 Seçim Bölgesinde Belediye Başkanlığına Talip 90 Aday Adayı İçin... - Son Dakika
Yerel

AK Parti Isparta Teşkilatı, 22 Seçim Bölgesinde Belediye Başkanlığına Talip 90 Aday Adayı İçin...

AK Parti Isparta Teşkilatı, 22 Seçim Bölgesinde Belediye Başkanlığına Talip 90 Aday Adayı İçin...

Tanıtım toplantısına Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Zabun, İl Başkanı Nuri Uzaktaş, Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, İl Genel Meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri, ilçe yönetimleri, Kadın...

10.11.2013 17:23

Tanıtım toplantısına Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Zabun, İl Başkanı Nuri Uzaktaş, Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, İl Genel Meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri, ilçe yönetimleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. Toplantının yapıldığı Süleyman Demirel Kongre Salonu'nda oturacak yer kalmadı. Bazı partililer adaş tanıtım toplantısını ayakta izledi. Merkez İlçe aday adaylarından Eski Vali Memduh Oğuz, İstanbul'da bulunması nedeniyle toplantıya katılamadı.

AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş 2004-2009 yılları arasında Isparta merkez ve ilçelerde seçmenin Isparta'da Ak Parti'yi tercih ettiğini belirterek, "2009 yılında tercih ve teveccüh noktasında halk 2004 gibi bonkör davranmadı. Bunun sebebi hemşehrilerimiz değildi. Demek ki bazı şeyleri eksik ya da hatalı yaptık. Önce hataları kendimizde arayacağız. Belki güzel yaptığımız şeyleri iyi anlatamadık. Belki sunumda yanlış yaptık. Belki tercihte yanlış yaptık. Hatanın sebebini biliyoruz bir çok sebep var. Bunlardan ders aldık. Toplumun neyi talep ettiğini öğrendik. Bu saatten sonra kimse bu hataları tekrarlamamızı beklemesin. Biz Isparta'yı yeni bir yerel AK Parti iktidarıyla tanıştırmak istiyoruz" diye konuştu.

SEÇİMLERİ ALMAK İÇİN AND İÇTİK

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç de aday adaylık sürecini kimsenin yarış gibi algılamamasını istedi. Bilgiç "Burada kendisini AK Partili hisseden herkes en güzel şekilde bu işi yapmaya layık olan insanlardır. Bu bir nasip işi. Bu bir görevdir. Zamanı gelince göreve gelinir ve gidilir. Bunların bilinciyle tüm arkadaşlarımızın hareket edeceğine inanıyoruz. Bizler devletin birlik beraberliği için vatandaşın refah içinde yaşamalarını temin etmek için Başbakanın verdiği mücadelede onun yanında görev almak için bu yola çıktık. Bu yolda alın terimizi akıttık. Tüm seçim bölgelerinde bu seçim alacağız diye and içtik" dedi.

EN ÖNEMLİ SEÇİM

Milletin iradesini iktidara taşımak için ant içtiklerini belirten Milletvekili Recep Özel de "Milletle aynı istikamete yürüyeceğiz dedik. Üç dönemdir seçime giriyor ve her seçimde oyumuzu artırıyoruz. İktidar olacaksın oyunu düşürmeyeceksin. Bu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın siyaset kurumuna getirdiği anlayıştan kaynaklanıyor. Biz ahlak üzerine siyaset yaptığımız için her seçimde oyumuzu artırıyoruz. O nedenle bu kutlu yolda şimdi daha güçlüyüz. 22 seçim bölgesini almama konusunda hiçbir sebep yok. Bu salondaki tablo sandığa yansısın hiçbir sorun yok" diye konuştu.

Konuşmaların ardından aday adayları tek tek sahneye çağrılarak partililere tanıtıldı - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Isparta Teşkilatı, 22 Seçim Bölgesinde Belediye Başkanlığına Talip 90 Aday Adayı İçin... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement