AK Parti Kadın Kollarından Kan Bağış Kampanyası - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kadın Kollarından Kan Bağış Kampanyası

AK Parti Kadın Kollarından Kan Bağış Kampanyası

AK Parti Malatya İl Kadın Kolları tarafından Kızılay’a kan bağış kampanyası düzenlendi.

06.06.2014 14:35

AK Parti Malatya İl Kadın Kolları tarafından Kızılay'a kan bağış kampanyası düzenlendi.

Kızılay'ın Soykan Parkı ve Eski Belediye Meydanı'ndaki seyyar kan toplama istasyonlarında 2 gün süreyle başlattığı kan toplama kampanyasına Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'da katılarak, kampanyadan dolayı Kadın Kolları tebrik etti.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, "Kızılay ve AK Parti Kadın Kolları işbirliği ile kan bağışı programı başlattık. Kampanyamız 2 gün sürecek. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır bize bu anlamda destek verdiler. Kan acil ihtiyaç değil, sürekli ihtiyaç. Önümüzde Ramazan ayı var, bu ayda kan bağışı çok düştüğü için AK Parti Kadın Kolları olarak böyle bir çalışma içerisine girdik. Ne kadar kan bağışında bulunursak, Ramazan ayına da o kadar hazırlıklı oluruz diye Türkiye genelinde böyle bir çalışma başlattık. Bütün vatandaşlarımızı müsait oldukları ölçüde kan bağışına davet ediyoruz. Kan bağışı aynı zamanda insan sağlığı içinde çok gerekli ve önemli. Aynı zamanda Peygamber Efendimizin sünneti ve tavsiyesi" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, "Kadın Kollarımıza, değerli Başkanımız Emine Akkurt başta olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyorum. Güzel bir sosyal proje. Malatya halkı gerçekten duyarlı. Malatya'da toplanan kan miktarı çevre illere göre Türkiye ortalamasının üzerinde görülüyor. Malatya kamuoyunu da bu konuda duyarlı. Kanın nereye gideceğini bilmeden bağışta bulunmak gerçekten insanlık için çok önemli. Malatya halkı bu konuda bilinçli. Kızılay Malatya Kan Merkezi de bu konuda başarılı. Bu tür örnek projelerin artmasını diliyorum" diye konuştu.

Çakır, her iki noktadaki kan bağışı noktalarını ziyaret ederek, kadın kollarını tebrik etti ve kan bağışında bulunan vatandaşlara teşekkür etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kadın Kollarından Kan Bağış Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement