AK Parti Mkyk Üyesi ve Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan Samsun'da - Son Dakika
Yerel

AK Parti Mkyk Üyesi ve Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan Samsun'da

AK Parti Mkyk Üyesi ve Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan Samsun\'da

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu(MKYK) Üyesi, Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından organize edilen program kapsamında Samsun’a geldi.

11.04.2015 17:13

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu(MKYK) Üyesi, Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından organize edilen program kapsamında Samsun'a geldi.

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi, Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından hazırlanan program çerçevesinde Alaçam, Yakakent, Bafra ve 19 Mayıs İlçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel başkanlığında gerçekleşen programlara ayrıca, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, İl Başkan Yardımcıları ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

Seçim çalışmalarına Alaçam'dan başlayan Milletvekili Adayı Karaaslan, ilk olarak ilçede yapımı tamamlanan Merkez Fatih Yatılı Kur'an Kursu açılışına katıldı.

Açılışın ardından Alaçam Belediyesi, Yakakent, Bafra ve 19 Mayıs İlçe Teşkilatlarını ziyaret eden Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan burada Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül, Yakakent İlçe Başkanı Sefer Tek, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 19 Mayıs İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Seven ve 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'ndan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerde konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, "Bugün çalışmalarımıza ana ocağım Alaçam'dan başladım. Milletvekili adayı olarak memleketime gelmekten çok mutluyum, çok gururluyum. Bu gururu benimle paylaştığınız için sizlere tek tek teşekkür ediyorum. Alaçam'da ilk adımımızı Merkez Fatih Yatılı Kur'an Kursu açılışıyla attık. Kur'an-ı Kerim okundu, dualarla yola çıktık. İnşallah bu hayırlı başlangıç önümüzdeki süreçte de çok güzel sonuçlar elde etmemize vesile olur" dedi.

Seçim çalışmalarının ilk adımını attıklarını ifade eden AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ise, "Seçim çalışmalarımız kapsamında milletvekili adayımız Çiğdem Karaaslan ve il yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Alaçam, Yakakent, Bafra ve 19 Mayıs ilçelerimize bir dizi ziyaretlerde bulunduk.

Çalışmalarımızın ilk adımını Merkez Fatih Yatılı Kur'an Kursu'nun açılışına katılarak okunan dualarla başladık. Ziyaretlerimizde hem teşkilatlarımızla hem de belediye başkanlarımızla bir araya geldik. Onlarla görüş alışverişinde bulunduk. Yapılan çalışmalar hakkında kendilerinden bilgi aldık. Önemli bir sürece girdiğimizi, bununla ilgili olarak gerekli çalışmaların yapılması üzerine fikir alışverişinde bulunduk. İnşallah bu verimli ve faydalı geçen çalışmalarımız, 7 Haziran'da da sandığa çok güzel bir şekilde yansıyacaktır" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Mkyk Üyesi ve Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan Samsun'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement