AK Parti'nin Yıldızı Bayındır, Başkan Kertiş'le Parladı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin Yıldızı Bayındır, Başkan Kertiş'le Parladı

AK Parti\'nin Yıldızı Bayındır, Başkan Kertiş\'le Parladı

AK Parti İzmir Teşkilatı'nın 30 ilçe belediye başkan adayının tanıtıldığı Halkapınar Spor Salonu’nda gerçekleştirilen toplantısında Bayındır farkı yaşandı.

26.01.2014 00:18

AK Parti İzmir Teşkilatı'nın 30 ilçe belediye başkan adayının tanıtıldığı Halkapınar Spor Salonu'nda gerçekleştirilen toplantısında Bayındır farkı yaşandı. İlçenin AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, Büyükşehir Başkan Adayı Binali Yıldırım tarafından bir 5 yıl daha belediye başkan adayı olarak tanıtılırken, salon alkışlarla inledi. Başkan Kertiş, "Halkımızın 2009 yılında değişim ve hizmet için verdiği destekle Bayındır ismine yakışır işler yapmaya çalıştık. İnşaallah halkımız takdir ederlerse büyük projelerle Bayındır'ı ileriye taşıma yolundaki mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

İzmir Halkapınar Spor Salonu'nda gerçekleşen AK Parti İzmir 30 ilçe Belediye Başkan Adayları tanıtım toplantısında 2009 yerel seçimlerinde başarı göstererek İzmir'de tek Ak Partili Belediye Başkanlığı'nın kazanıldığı Bayındır'ın Belediye Başkan Adayı kürsüde AK Partililer'e tanıtıldı.

Toplantı öncesi Bayındır AK Parti İlçe Başkanı Uğur Demirezen ve Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Kertiş, salonda yoğun tezarühatla karşılandı. Bayındır'lı Ak Partililere ellerini birlikte havaya kaldırıp, sevgi gösterisiyle cevap veren ikili, alkış ve tezahürat yağmuruna tutuldu.

Alfabetik sırayla İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları tanıtımının başlamasıyla Balçova'dan sonra İlçe Başkanı Uğur Demirezen ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Kertiş sahneye birlikte çıktı. Her Demirezen ve Kertiş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'la birlikte ellerini havaya kaldırdılar. Tanıtım toplantısı hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'nin Yıldızı Bayındır, Başkan Kertiş'le Parladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement