AK Parti'li Gençler Toplandı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Gençler Toplandı

AK Parti\'li Gençler Toplandı

Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Üniversiteler 2. Bölge toplantısı, Ak Parti Kırşehir Gençlik Kolları İl Başkanlığının ev sahipliğinde yapıldı.

19.09.2013 09:27  Güncelleme: 09:33

Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Üniversiteler 2. Bölge toplantısı Ak Parti Kırşehir Gençlik Kolları İl Başkanlığının ev sahipliğinde yapıldı.

Yapılan toplantıya AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Üniversiteler Genel Başkanı Av. Nureddin Gençlik Kolları Genel Başkan Yrdımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Emre Cemil Ayvalı, Bölge Koordinatörü Samet Serin, Kırşehir Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Dilek, Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanı Ferit Oluk, Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Uluer, Aksaray Gençlik Kolları İl Başkan v. Murat Demir Kırşehir Üniversite Başkanı Ömer Dilek, Kırıkkale, Nevşehir ve Aksaray Üniversite Başkanları katıldı.

Toplantı hakkında açıklama yapan Ak Parti Kırşehir Gençlik Kolları Başkanı Emre Dilek, " Geçen aylarda ev sahipliğini yaptığımız Ak Parti Genel Merkez 3. Bölge Tanıtım ve Medya Bölge toplantısının ardından ikinci olarak ilimizde Ak Parti Genel Merkez Üniversiteler 2. Bölge toplantınsın yapılması hem ilimiz hem de bölge illerimiz için büyük bir şans Ahiliğin Merkezi Ozanlar Evliyalar diyarı şirin Kırşehir'imizin bu toplantıya ev sahipliği yapmasını çok önemli buluyorum.Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Edoğan'ın da üzerinde önemle durduğu üniversite gençliği adına ne gibi faaliyetler ve çalışmalar yapılması gerektiğini istişare neticesinde belirlemek hem Ahi Evran üniversitemize hem ilimize hem de yaklaşık 17 bin öğrenci açısından çok büyük bir öneme sahip olduğunu düşünüyorum " dedi.

Toplantı sonunda Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve Ak Parti İl Başkan Yardımcıları Sedat Okatan ve Gürbüz Ergün misafirler ile bir sürü sohbet ettikten sonra sunumların son bulması ile toplantı sona erdi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Gençler Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement