AK Parti Van Mille Vekili Adayı Vahdettin İnce Kardeşlik Mesajı Verdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Van Mille Vekili Adayı Vahdettin İnce Kardeşlik Mesajı Verdi

AK Parti Van Mille Vekili Adayı Vahdettin İnce Kardeşlik Mesajı Verdi

AK Parti Van Milletvekili Adayı Vahdettin İnce, aday listelerin açıklanmasıyla birlikte seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

31.10.2015 10:34

AK Parti Van Milletvekili Adayı Vahdettin İnce, aday listelerin açıklanmasıyla birlikte seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gittiği her yerde rastladığı her vatandaşa bu seçimin memleket için ne kadar önemli olduğunu, Kürdü, Türkü ve ya her hangi bir toplumu ayırmak doğru olmadığını, bu güzelim Türkiye'nin herkese yettiğini, kardeşçe yaşamak varken kan dökmenin kimseye bir fayda vermediğini vurgulayan AK Parti Van Milletvekili Adayı Vahdettin İnce, "Birlik ve beraberliğe yoğunlaşalım. Birlik içinde Van'ı güzel günlere taşıyalım. Yatırımın, güvenin, huzurun ve gelişimin olmadığı bir Van sadece şer odaklı insanların ekmeğine yağ sürmektir" dedi. Basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Van Milletvekili Adayı Vahdettin İnce, bir gazetecinin sorusu üzerine Van özel bir konumda olduğunu, Van'ın neden önemli olduğunu dile getirdi. İnce, "Coğrafi konum olarak baktığımızda hayli önemli güzergahların kesişim noktası olan Van; Anadolu, Kafkasya, İran ve Ortadoğu'nun merkezi konumu olan şehirlerindendir. Bu özel konumu ve tarihi kültürel birikimiyle aynı zamanda bir cazibe merkezidir. Urartu medeniyetinin mirasçısı olarak ta bilinir. Van; İslami dönemde de önemli bir ticaret ve kültür merkezi olma özelliğini korumuştur. Arifler, alimler ve edipler diyarıdır. Tarihi eserleri, coğrafi özellikleri ve eşsiz gölüyle görenleri mest etmeye devam etmektedir" dedi.

"Van bu güzelliklerine rağmen maalesef günümüzde çatışmalarla, gözyaşlarıyla anılır olmuştur" diyen AK Parti Van Milletvekili Adayı Vahdettin İnce, "Bu makus talihin değişmesi elzemdir. İşçisi, köylüsü, esnafı, memuruyla Van bu gidişata dur demeli, şiddet sarmalını kırmalı ve iradesine vesayet odaklarının tüm desiselerine rağmen sahip çıkmalıdır.

Van yeniden bir kardeşlik soluğuyla, insanımızın saadetini önceleyen bir anlayışla mamur olmalı; tekrar ilim, kültür ve refahın olduğu bir şehir görünümüne kavuşmalıdır. Bu yüzden 1 Kasım seçimleri tarihi bir öneme sahiptir. Evet, Vanlılar kardeşlik ve birlik şuuruna sahiptirler. Evet Vanlılar iradeleriyle değişimi sağlayacak güce de sahiptirler. Haydi Vanlılar! Anadolu'nun diğer kardeş şehirleri gibi değişime, huzura ve refaha evet diyelim. Oyunuz barışa ve kardeşliğe olsun" şeklinde sözlerini tamamladı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Van Mille Vekili Adayı Vahdettin İnce Kardeşlik Mesajı Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement