AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan, Çatak İlçesinde - Son Dakika
Yerel

AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan, Çatak İlçesinde

AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan, Çatak İlçesinde

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Gülşen Orhan ve beraberindekiler Çatak ilçesinde köylülerle bir araya geldi.

28.09.2013 14:30

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Gülşen Orhan ve beraberindekiler Çatak ilçesinde köylülerle bir araya geldi.

AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan, İl Başkan Yardımcısı Hekim Karabıyık, İlçe Koordinatörü Nusret Uçak, Ak Parti İl Encümeni Salih Özbek, Ak Parti Çatak İlçe Belediye Başkanı Emin Babur, Ak Parti İlçe Başkanı M.Ali Yaşin, Ak Parti üyeleri ile birlikte İlçe Kaymakamı Uhut Emre Koyuncu'yu makamında ziyaret edip hayırlı olsun dileklerinde bulunup birlikte ilçe ve köyler hakkında yapılması gerekenler hakkında istişarede bulundular. Heyet daha sonra Korulu köyü ve Gökçedağ, Yuvalıçam, Övenler, Albucak, Sığırcık, Hacıbey, Geleneler mezralarını ziyaret ederek vatandaşlara bir araya geldi. Orhan ve beraberindekiler, köy sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyip sohbet ederek vatandaşların dile getirdiği talepleri notlarına aldılar.

Burada bir konuşma yapan AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan, "Yaptığımız köy ziyaretleri ile vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde tespit ediyor, yerel ve merkezi manada çözüme kavuşturuyoruz" dedi.

Seçim zamanı vatandaşların sandığa giderek oy verdiği partinin milletvekilini seçimden seçime değil, seçim sonrası da arasında görmek istediklerini ifade eden Orhan, "Geçmişte vatandaş oy verdiği milletvekilini seçimden seçime görüyordu. Biz, 'halka hizmet, Hakka hizmettir' anlayışıyla yola çıktık. Bu nedenle vatandaşımızın her türlü sorununu, kendilerini ziyaret ederek yerinde tespit ediyor ve gerek yerelde, gerekse merkezi manada çözüm aramaya çalışıyoruz. Bugüne kadar köy ziyaretlerimizi eksik etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz. Fırsat buldukça ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Hem vatandaşlarımızla sohbet ediyor, hem çayını içiyor, hem de sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz. Onlar da memnun kalıyor, bizler de memnun ayrılıyoruz" şeklinde konuştu.

Milletvekili Orhan ve beraberindekilerin ziyaretinden oldukça memnun olan köylüler, heyete teşekkür ettiler. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan, Çatak İlçesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement