Ak Partili Çankırı Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Çankırı Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Ak Partili Çankırı Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Mardin milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

19.10.2015 14:41

AK Parti Mardin milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Babası ve 22'nci dönem milletvekili Süleyman Bölünmez, AK Parti Artuklu Kadın Kolları Başkanı Züleyha Güneş Öncel ve partili kadınlarla birlikte çalışmalarını sürdüren Çankırı, sivil toplum kuruluşları ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerinde konuşan Çankırı, Mardinli kadınların gelecekle kendi ayakları üzerinde durabilecekleri, aile bütçesine katkıda bulunabilecekleri yeni alanlar açma yolunda çalışmalarda bulunduklarını kaydetti. Çankırı, yeni bir siyasetçi olmanın yanında bir iş kadını kimliğiyle, siyasi görüşü ve yaşam tarzı ne olursa olsun tüm kadınların onurunu kendi onuru, özgürlüklerini de kendi özgürlükleri olarak gördüklerini anlattı. Buradan hareketle Mardinli kadınların kendi ayakları üzerinde durmaları, gerek sosyal gerekse de ekonomik anlamda güçlü kadınlar olmaları yönünde çaba içerisinde olacakları ifade eden Çankırı, yeni projeler ve çözümler üzerinde duracaklarını dile getirdi.

Mardinli kadınlarda var olan girişimcilik ruhunun ve potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından daha da geliştirilmesi gerektiğine dikkat çeken Çankırı, "Kadınlarımızın daha donanımlı hale getirilmesi için yapabileceğimiz çalışmaların olduğuna inanıyorum. Girişimcilik kültürünün kadınlar arasında gelişmesine katkıda bulunarak, kadınlarımızın önünün daha fazla açabileceğimize inanıyorum. Bunun yanında; Mardin'de ev kadınlarımızın oranı çok yüksek, ev hanımlarını da içine alan projeler üzerine çalışmalarımız olacak. Ev hanımlarımız kendi evlerinin işini aksatmadan da aile bütçesine ek gelir getirebilecek çalışmaların içerisinde olabilirler. Bu konuda zaten daha önceden yapılmış çalışmalar var. Bu çalışmalara yapılacak yeni katkılarla birlikte; girişimcilik, iş kurma konularında ilgili prosedürleri anlatacak eğitsel bilgilendirme toplantıları, danışmanlık hizmetlerinin geliştirilmesi ve en önemlisi de kaynak aktarımı noktasında imkanların seferber edilmesi üzerinde çalışacağız. Bütün bunları arkadaşlarımızla ciddi anlamda konuşuyor ve tartışıyoruz" dedi.

Ziyaret ettiği evlerde bulunan kadın ve çocuklara yanında götürdüğü çeşitli hediyeler veren milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, 1 Kasım'da AK Parti'nin Mardin'de yeni bir zaferle çıkacağının da kaydetti. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Çankırı Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement