Ak Partililer Suriye'ye Yardım İçin Toplandı - Son Dakika
Yerel

Ak Partililer Suriye'ye Yardım İçin Toplandı

Ak Partililer Suriye\'ye Yardım İçin Toplandı

AK Parti Malatya Kadın Kolları, Suriyeli mültecilerine yardım için aşure programı düzenlendi.
Hanedan Düğün Salonu'nda düzenlenen aşure programında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Suriye'de yaşanan drama temas ederek,...

26.11.2013 09:54

AK Parti Malatya Kadın Kolları, Suriyeli mültecilerine yardım için aşure programı düzenlendi.

Hanedan Düğün Salonu'nda düzenlenen aşure programında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Suriye'de yaşanan drama temas ederek, "Kimin neye gücü yetiyorsa, hayır ve hasenatın Cenab-ı Allah katında boşa gitmeyeceğini biliyoruz. Oradakiler bizim ecdat yadigarı kardeşlerimizdir. Bu nedenle yardımlarımızı esirgememeliyiz" dedi.

Yaklaşan yerel seçim ve aday adaylığı ile adaylık sürecine de değinen Milletvekili Şahin, "136 aday adayı 14 adaya dönüşecek. Bu çatı altındaki tüm aday adaylarımız, adaylar netleştikten sonra gösterilen aday etrafında kenetlenip, partimizin oyunu yüzde 70'lerden yukarıya çıkarmalıyız" diye konuştu.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Suriye'de bir dram yaşandığını kaydederek, kış mevsimi nedeniyle giyecek noktasında herkesin yardımcı olması gerektiğini ifade etti.

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci de Suriye için herkesin gönlünden koptuğu kadar yardım yapmasını isteyip, yardımların Allah katında büyük sevaba dönüşmesini niyaz etti.

AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt ise yardımlaşmanın önemine temas ederek, "Muharrem ayı nedeniyle böyle bir aşure programı düzenleyip, Suriyeli kardeşlerimize kışlık giyecek alınması için yardım için böyle bir organize yaptık" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partililer Suriye'ye Yardım İçin Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement