Aldırmaz'a Başsağlığı Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Aldırmaz'a Başsağlığı Ziyaretleri

Aldırmaz\'a Başsağlığı Ziyaretleri

Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İsmail Hakkı Develi'nin geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmesi Adana'da herkesi üzdü.

04.05.2012 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İsmail Hakkı Develi'nin geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmesi Adana'da herkesi üzdü.

Develi'nin vefatı dolayısıyla AK Parti Adana Milletvekili Necati Çetinkaya, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Necati Çetinkaya, Develi'nin önemli bir devlet adamı olduğunu belirterek, beklenmedik vefatının üzüntü verici olduğunu söyledi. Çetinkaya, "Çok sevdiğim, candan bir insandı. Önemli bir kayıp hepimizin başı sağolsun" dedi.

Çetinkaya'nın ziyareti sırasında Zihni Aldırmaz'a başsağlığı için gelen ziyaretçilerden biri de Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan oldu. Çelikcan da Aldırmaz'a taziyelerini bildirdi.

Zihni Aldırmaz'ı başsağlığı için ziyaret eden bir başka isim ise CHP Adana Milletvekili Turgay Develi oldu. Rahmetli İsmail Hakkı Develi'nin yakından tanıdığı önemli bir devlet adamı olduğunu belirten Turgay Develi, "İyi bir kamu görevlisiydi. Büyükşehir Belediyesi'nde göreve başladığında çok sevinmiş ve kendisini kutlamıştım. Aramızdan erken ayrıldı. Yeri doldurulamayacak bir Adana düşkünüydü, çalışkandı, dürüsttü. Allah mekanını cennet etsin. Adana'nın ve ailesinin başı sağolsun" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, İsmail Hakkı Develi'nin önemli bir devlet adamı olduğunu vurguladı. Zihni Aldırmaz, "Büyükşehir Belediyesi'ne gelişi hemen hissedilmişti, güzel işler yapmıştı. Ama hak etmediği şeyler karşısında üzülüyordu. Ailesine sevenlerine Allah sabır versin" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aldırmaz'a Başsağlığı Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement