Alışveriş Festivali Ceceli Konseri ile Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Alışveriş Festivali Ceceli Konseri ile Sona Erdi

Alışveriş Festivali Ceceli Konseri ile Sona Erdi

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası'nın (UTSO) organize ettiği ve kentteki ekonomik hayatın canlanmasını sağlamak amacıyla 19 Ocak-28 Şubat tarihlerinde uygulanan "Alışveriş Festivali" Mustafa Ceceli konseri ile sona erdi.

09.03.2013 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası'nın (UTSO) organize ettiği ve kentteki ekonomik hayatın canlanmasını sağlamak amacıyla 19 Ocak- 28 Şubat tarihlerinde uygulanan "Alışveriş Festivali" Mustafa Ceceli konseri ile sona erdi.

Atatürk Spor Salonunda düzenlenen konseri Vali Mehmet Ufuk Erden ve eşi Yeşim Erden, Milletvekili İsmail Güneş, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet, daire müdürleri ve yaklaşık 3 bin kişi izledi.

Konser öncesi konuşan UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet, "Uşak halkının festivale olan ilgisinden ve üyelerimizin festivali sahiplenmesinden dolayı çok mutluyuz. İlimizde bir ilki gerçekleştirmenin yanı sıra tacirimize durgun geçen aylarda bir nebze de olsa rahat nefes aldırabilmeyi amaçlayarak çıktığımız festival düşüncesinin doğru olduğunu kanıtladığımız düşüncesindeyim. Bu anlamda festivale katılım sağlayan firmalarımıza ve Uşak halkına gösterdikleri ilgi ve destekten ötürü teşekkür ederiz" dedi.

Konser öncesi sponsor firmalara plaket takdim eden Vali Mehmet Ufuk Erden ise yaptığı konuşmada bu tür etkinliklerin kent yaşamına bir canlılık getirdiğini ifade ederek "İlimizde ilk defa gerçekleştirilen bu etkinlik bir çok kentte şenlik adı altına uygulanıyor. Bu festival yada şenlikler kent ekonomisine ve sosyal hayata bir canlılık getiriyor. Türkiye şehirleri ile birlikte her alanda gelişen yıldızı parlayan bir ülke. Dünyadaki ekonomik sıkıntılara rağmen ülkemiz ve şehirlerimiz büyümeye güzelleşmeye devam ediyor. Hep birlikte ilimizin ve ülkemizin gelişmesine katkı sağlamaya devam etmeliyiz. Bu etkinlik ilimizdeki ekonomik canlanmaya önemli katkı sunmuştur. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Konuşmaların ardından yaklaşık 2 saat boyunca Atatürk Spor Salonunu dolduran yaklaşık 3 Bin kişi Mustafa Ceceli'nin seslendirdiği şarkılar ile coştu. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alışveriş Festivali Ceceli Konseri ile Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement