Altınova'da Halk Çadır Yerine, Camide İbadet İçin Yardım Kampanyası Başlattı - Son Dakika
Yerel

Altınova'da Halk Çadır Yerine, Camide İbadet İçin Yardım Kampanyası Başlattı

Altınova\'da Halk Çadır Yerine, Camide İbadet İçin Yardım Kampanyası Başlattı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinde, 5 yıldan bu yana çadır yerine, bundan sonra camide ibadetlerini yerine getirmek için çalışmalarını sürdürüyorlar.

24.02.2013 13:31

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinde, 5 yıldan bu yana çadır yerine, bundan sonra camide ibadetlerini yerine getirmek için çalışmalarını sürdürüyorlar.

İskele mevkisinde Ramazan ayında teravih namazlarını çadır içinde eda vatandaşlar, 2013 Ramazan ayında kendi ibadetlerini camide yerine getirmek istediklerini belirterek yardım kampanyası başlattılar.

İskele Sahil Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hacı Hüseyin Özdemir, beş yıl öncesi kurduğu dernekte beş kişilik yönetimdeki arkadaşlarıyla çalmadık kapı bırakmadıklarını belirterek belediyeye ait su deposu yanında bulunan arsaya cami yaptırmak için çalışmalara başladıklarını belirttiler.

Kaymakam Nihat Nalbant ve Belediye Başkanı Asım Sürer, caminin bir an tamamlanması için her konuda yardımcı olacaklarını belirttiler.

Dernek Başkanı Hüseyin Özdemir, "İskele'de yaz kış ikamet yüzlerce aileye rağmen söz konusu mevkide ibadete edilebilecek bir caminin bulunmaması nedeniyle dernek kurduk. 5 yıldır da yoğun bir gayret içinde olduk. Yılmadık ve tüm formaliteleri tamamlamayı başararak, caminin projesine onay aldık. Şimdi iş adamı ve hayırsever vatandaşlarımızdan Ramazan ayında camimizi ibadete açabilmek için destek bekliyoruz. İnsanlarımızın gönlünden ne koparsa yapacakları yardımları kabul edeceğiz. Kaymakam Nihat Nalbant, ve başkanımız Asım Sürer'i her zaman yanımızda görmek bize güç katacak. Yüzlerce vatandaşımızın bundan böyle beş vakit ve teravih namazlarımızı camimizde kılmak en büyük arzusu"diye konuştu. (BT)

24.02.2013 13: 12: 29

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altınova'da Halk Çadır Yerine, Camide İbadet İçin Yardım Kampanyası Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement