Ankara Büyükşehir'den 'Yaşlılara Saygı Haftası'na Özel Program - Son Dakika
Yerel

Ankara Büyükşehir'den 'Yaşlılara Saygı Haftası'na Özel Program

Ankara Büyükşehir\'den \'Yaşlılara Saygı Haftası\'na Özel Program

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, ‘18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’ dolayısıyla Alzheimer Sosyal Yaşam Merkezi üyeleri ve aileleri için program düzenledi.

24.03.2023 14:32  Güncelleme: 14:37

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, '18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası' dolayısıyla Alzheimer Sosyal Yaşam Merkezi üyeleri ve aileleri için program düzenledi.

Yaşlı yurttaşların kendini yalnız hissetmeden hayatın içine aktif şekilde dahil olmaları için çeşitli projelere imza atan Ankara Büyükşehir Belediyesi, '18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası'nda Demet Mahallesi Cemre Parkı içinde yer alan Alzheimer Sosyal Yaşam Merkezi üyeleri ve aileleri için kutlama programı düzenledi.

Üyelere çeşitli hediyelerin de takdim edildiği etkinlikte konuşan ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu, "Yaşlılarımızın her zaman sosyal hayatın içinde aktif olarak yer alması ve ömür boyu biriktirdikleri bilgi ve deneyimi topluma en iyi şekilde aktarmalarını istiyoruz. Bu nedenle Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı olarak yaşlılarımız için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

ÜYELERDEN ABB'YE TEŞEKKÜR

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen programa katılan üyeler, ABB'ye şu sözlerle teşekkür etti:

-Esma Namlı: "Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a ve emeği geçen herkese böyle bir etkinlik düzenlediği için çok teşekkür ederim. Çok memnunum. Çok güzel hazırlanmışlar."

-Ayhan Köksal: "Merkeze ikinci gelişim. Çok memnun olduk, çok güzel şeyler yapmışlar. Emeği geçen herkesin eline koluna sağlık."

- Ali Ünal: "Böyle bir merkez Amerika'da görmüştüm. Bu kadar insanın toplanıp muhabbetle konuşmaları, sosyalleşmeleri beni çok memnun etti. Daha ne isteyebiliriz. Allah razı olsun."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Ankara Büyükşehir'den 'Yaşlılara Saygı Haftası'na Özel Program - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement