Asp Yüksekova'da Seminer Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Asp Yüksekova'da Seminer Düzenledi

Asp Yüksekova\'da Seminer Düzenledi

Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) Hakkari İl Müdürlüğü, Yüksekova ilçesinde “Aile Eğitimi, Çocuk-Aile İlişkisi ve İletişimde Okul ve Aile” konulu bir seminer düzenledi.

20.12.2013 14:40

Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) Hakkari İl Müdürlüğü, Yüksekova ilçesinde "Aile Eğitimi, Çocuk-Aile İlişkisi ve İletişimde Okul ve Aile" konulu bir seminer düzenledi.

İlçede ailelere yönelik verilen seminere, aileler çocukları ile birlikte katıldı. Seminerde konuşan ASP Hakkari İl Müdürü Abdulbaki Aydın ve İl Müdür Yardımcısı Selahattin Keskin, katılımcılara Hakkari Valisi ve Yüksekova Kaymakamı'nın selamlarını ileterek sosyal ekonomik destekten faydalanan ailelere önerilerde bulundular. Çocuklar okula gönderilirken, okul ve aile işbirliğinin çok önemli olduğunu, bunun içinde haftada en az bir defa okula giderek çocukların durumunun sorulması gerektiğini söyleyen Aydın, aksi takdirde çocuklardan bir verim alamayacaklarını söyledi. Aydın, "Öğretmenlerle sıkı bir ilişki içine girerek çocukların ders durumlarını ve arkadaşları ile olan ilişkilerini, okuldaki durumlarını ve çocukların evdeki durumlarını birlikte değerlendirmemiz gerekir. Müdürümüz çocukların okul durumunu meslek elemanları tarafından izleneceği ve bunun için birlikte hareket etmemiz sonucunda dezavantajlı çocuklarımız çok başarılı olacaktır" dedi.

Seminerin sonunda ikramda bulunulan ailelerle tek tek görüşülerek sorunları dinlenildi. Kurum yetkilileri, ayrıca ASP'nin yeni projelerle diğer illere gezi düzenleneceği müjdesini de ailelere verdi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asp Yüksekova'da Seminer Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement