Asted'ten Maltepe'ye Trafik Parkuru - Son Dakika
Yerel

Asted'ten Maltepe'ye Trafik Parkuru

Asted\'ten Maltepe\'ye Trafik Parkuru

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinden başlattığı engellilere yönelik sosyal farkındalık projesini İstanbul-Maltepe’de sürdüren Aktif Sosyal Tüm Engelliler Dostları (ASTED) Genel Koordinatörü ve Medya Ayvalık Gazetesi’nin görme engelli muhabiri Namık Tuncel;

02.06.2017 12:10

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinden başlattığı engellilere yönelik sosyal farkındalık projesini İstanbul- Maltepe'de sürdüren Aktif Sosyal Tüm Engelliler Dostları (ASTED) Genel Koordinatörü ve Medya Ayvalık Gazetesi'nin görme engelli muhabiri Namık Tuncel; Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı ve 'Ben Engel Tanımam' sloganıyla takdire şayan çalışmalara imza atan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın öncülüğünde ile örnek bir çalışmaya daha imza attı.

Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan, Maltepe İlçe Emniyet Müdürü Salih Şahbey'in destekleriyle ünlü bir boya markasının sponsorluğunda 100. Yıl Hitit Lions Kulübü'nün de katkıları ve ünlü sanatçılar Nihat Demirel, Yasemin Yücel, Gönül Şahin Kemal Akıncı, Bülent Çelik, Ali Ertan Günay'ın da katılımlarıyla Kazım Tunç İlkokulu bahçesinde bir ilke imza atarak, Okul Müdürü Ramazan Gelen'in ev sahipliğinde okul bahçesi için bir trafik eğitim parkuru düzenlemesi yapıldı.

Sponsor firmanın Finans Müdürü Alp Çelikbilek, firma yetkilileri; Gizem Ebcin, Tuncer Karabina ve Hazal Çelik'in katıldığı etkinlikte okulun bahçesine çocukların trafikte eğitimi alacakları trafik parkuru yapılarak boyandı.

Namık Tuncel öğrencilere trafik ekiplerinin verdiği bisikletle uygulamalı eğitimi parkuru da gerçekleştirildi.

Yaz aylarında artan trafik kazalarına dikkat çeken Tuncel, "Trafik eğitiminin küçük yaşta başlaması gerektiğini vurgulayarak yeni projelerle daha çok eğitim daha kazasız toplum için yetkililere de destek çağrısında bulundu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asted'ten Maltepe'ye Trafik Parkuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement