Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Koçarlı Pazarında Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Koçarlı Pazarında Vatandaşlarla Buluştu

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Koçarlı Pazarında Vatandaşlarla Buluştu

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Koçarlı pazarında vatandaşlarla ve pazar esnafıyla bir araya geldi. Vatandaşlar, enflasyon karşısında zor durumda olduklarını anlatırken, Çerçioğlu'nun sosyal belediyecilik projeleriyle ekonomik olarak nefes aldıklarını dile getirdi.

04.03.2024 16:10  Güncelleme: 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Koçarlı pazarında vatandaşlarla ve pazar esnafıyla bir araya geldi. Çerçioğlu'na, Cumhuriyet Halk Partisi Koçarlı Belediye Başkan Adayı Özgür Arıcı da eşlik etti.

Vatandaşlar, yoğun ilgiyle karşıladıkları Çerçioğlu'na geçinemediklerini, enflasyon karşısında zor durumda kaldıklarını anlattı. Pazarlardan da alışveriş yapamaz hale geldiklerini dile getiren vatandaşlar, Çerçioğlu'nun sosyal belediyecilik çerçevesinde gerçekleştirdiği projeler ile ekonomik olarak nefes aldıklarını dile getirdi.

Sosyal belediyeciliği, ihtiyaç sahibi olan her vatandaşa eşit şekilde ulaştırdıklarını belirten Çerçioğlu, "Bugün vatandaşlarımız bir simit alırken bile hesap ederek alır hale gelmiş durumda. Emeklilerimizin durumu ortada. Çarşı, pazar ateş pahası. Bizler Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak dün olduğu gibi bugün de vatandaşlarımızın yanındayız, olmaya da devam edeceğiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Koçarlı Pazarında Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement