Malatya İl Özel İdarespor, Galibiyetin Sevincini Yaşıyor - Son Dakika
Yerel

Malatya İl Özel İdarespor, Galibiyetin Sevincini Yaşıyor

Malatya İl Özel İdarespor, Galibiyetin Sevincini Yaşıyor

Bölgesel Amatör Futbol Ligi takımlarından Malatya İl Özel İdarespor, Hatay ekibi Reyhanlı Belediyespor maçında alınan galibiyetin sevincini yaşıyor.

28.10.2013 16:03

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından Malatya İl Özel İdarespor'da, Hatay ekibi Reyhanlı Belediyespor maçında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Ligin ilk haftasında deplasmanda Elbistan Belediyespor'dan 3 puan alan Malatya İl Özel İdarespor, 4 hafta galibiyet yüzü görememişti. Ligin 6'ncı haftasında sahasında Reyhanlı Belediyespor'u 1-0 yenen sarı lacivertliler, ligdeki ikinci galibiyetini alarak, puanını 8'e çıkardı.

Malatya İl Özel İdarespor Kulüp Başkanı Hacı Şaban Sağlam, "Sezona iyi başlamıştık. Ama geride kalan 4 haftada maalesef şansız skorlar aldık. Reyhanlı Belediyespor karşısında aldığımız galibiyet bizim adımıza çok önemli oldu. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz" dedi.

Sağlam, Reyhanlı Belediyespor ile zorlu bir karşılaşma oynadıklarını da belirterek, "Rakipte iyi oynadı. Bizim kontra ataklardan gol bulmamız gerekiyordu ama arkadaşlarımız biraz heyecan yaptı. Maçı daha önceden koparabilirdik. Zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrıldık. İnşallah bizim adımıza yeni bir başlangıç olur. Artık üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Çarşamba günü deplasmanda Elazığ İl Özel İdarespor ile karşılaşacağız. O maçı da galip tamamlamak istiyoruz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya İl Özel İdarespor, Galibiyetin Sevincini Yaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement