AK Parti Adayı Barış Aydın, Çankaya İçin İzin İstedi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adayı Barış Aydın, Çankaya İçin İzin İstedi

AK Parti Adayı Barış Aydın, Çankaya İçin İzin İstedi

AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı Barış Aydın, "Çankaya için hizmete izin verin. İyi yönetime, dostluğa, kardeşliğe ve barışa izin verin." dedi.

29.01.2014 18:20  Güncelleme: 18:31

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, "Çankaya için hizmete izin verin. İyi yönetime, çağdaş şehirciliğe, dostluğa, kardeşliğe ve barışa izin verin. Kardeşiniz Barış'a izin verin" dedi.

Barış Aydın, Rixos Otel'de düzenlenen AK Parti Çankaya İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı'nda, partililerinin her kademesinden şu ana kadar gelen büyük desteğin Çankaya için güzel günlerin işareti olduğunu kaydetti. "İnsan odaklı belediyecilik anlayışıyla Çankaya'yı birlikte kazanacağız" diyen Aydın, Çankaya Belediyesi'nin bu zamana kadar mazeret ve sızlanma dışında icraatına şahit olamadıklarını ifade ederek, "Çankaya, bu zihniyeti değiştirmelidir" dedi.

Barış Aydın, başarısını kanıtlamış, güçlü bir ekiple yola çıktıklarını vurgulayarak, "Hiçbir şey üretmeyenleri değiştirin. Hizmete izin verin. İyi yönetime, çağdaş şehirciliğe, dostluğa, kardeşliğe ve barışa izin verin. Kardeşiniz Barış'a izin verin" diye konuştu.

MELİH GÖKÇEK'TEN TAM DESTEK

Gribal enfeksiyon geçirmesine karşın uzun süre partililere hitap eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise, yapılan son anketlerde büyükşehir için MHP adayının yüzde 10, CHP adayının yüzde 36.8, kendi oylarının ise yüzde 51.45 olduğunu açıkladı. Özellikle Batıkent ve Çankaya'da sandıklara sahip çıkılması konusunda partilileri uyaran Gökçek, "Çankaya'yı da Barış'ın sayesinde alacağız" dedi.

AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz da 2 bin 320 sandığın ve sandık kurulu üyelerin hazır olduğunu belirterek, "Eksik yok. Çankaya seçime hazır" mesajı verdi.

Toplantıya AK Parti Ankara Milletvekili Ülker Güzel, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ile çok sayıda davetli ve basın mensubu katıldı. Salonu dolduran yüzlerce partili, diğer aday adaylarıyla da birlik ve beraberlik görüntüsü sergileyen Barış Aydın'a büyük ilgi gösterdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Adayı Barış Aydın, Çankaya İçin İzin İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement