Bartın'da Gıda Konulu Resim Yarışması - Son Dakika
Yerel

Bartın'da Gıda Konulu Resim Yarışması

Bartın\'da Gıda Konulu Resim Yarışması

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen “Geleceğimiz Gözüyle Güvenilir Gıda” konulu ilkokul öğrencileri arasında düzenlenen resim yarışması sonuçlandı.

06.01.2014 16:20

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen "Geleceğimiz Gözüyle Güvenilir Gıda" konulu ilkokul öğrencileri arasında düzenlenen resim yarışması sonuçlandı.

İl Değerlendirilme Komisyonu'nca yarışmaya katılan eserler arasından ilk üçe giren eserler belirlendi. Alınan sonuçlara göre birinci Abdipaşa İlkokulu'ndan Şevval Adalı olurken, ikinciliği Bartın İMKB Ortaokulu'ndan Berrak Öztürk, üçüncülüğü ise TOKİ Ortaokulu'ndan Zeynep Pirci elde etti.

Dereceye giren öğrencilere bir firma tarafından gönderilen hediyeler düzenlenen ödül töreni ile takdim edildi. Ödül törenine Bartın İl Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir, Sosyal Etüd ve Projeler İl Müdürü Mehmet Ali Ulus, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker yaptığı konuşmada, "Öncelikle öğrencilerimizin bu konu ile dikkatlerini çektiği için Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızın bütün yöneticilerini kutluyor, teşekkür ediyorum. Günümüzde hastalıklar yaygınlaşıyor. Bütün bunların temelinde yediğimiz gıdalar olduğunu görüyoruz. En iyi yatırım insana yapılan yatırımdır. Genç nesillerden daha sağlıklı gıdalarla büyümeleri için değişik eğitimler amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bartın'da Gıda Konulu Resim Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement