Başaran Ulusoy Alanya'da Acentecilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başaran Ulusoy Alanya'da Acentecilerle Bir Araya Geldi

Başaran Ulusoy Alanya\'da Acentecilerle Bir Araya Geldi

EXPO 2016 Antalya Ajansı'nı ziyaret etmek ve turizm gelişmelerini incelemek amacıyla Antalya'da bulunan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Alanya'da seyahat acentecileri ile bir araya geldi.

04.10.2013 18:33

EXPO 2016 Antalya Ajansı'nı ziyaret etmek ve turizm gelişmelerini incelemek amacıyla Antalya'da bulunan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Alanya'da seyahat acentecileri ile bir araya geldi.

Utopia World Otel'de TÜRSAB Alanya Bölge Yürütme Kurulu ve üyeleriyle bir araya gelen Ulusoy, daha sonra acentecilerle yemekte buluştu.Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Ulusoy, turizm gelişmelerini incelemek ve EXPO 2016 hazırlık çalışmalarına katılmak için Antalya'ya geldiğini belirterek,mesleğin itibarını koruyacak çalışmalar yapmaya devam ettiklerini söyledi.

Terör olaylarına dikkat çeken Başaran Ulusoy, "Şiddet ve terör olaylarından arındırılmış bu ortamın devamını sağlamakta turizmcilere de görev düşüyor. Bunları paylaşmaya, sigorta konusunda ve kaçak faaliyetler hakkında izahat vermeye ve arkadaşlarımı dinlemek için buradayım" dedi.

Yaz sezonunun beklentileri karşıladığına dikkati çeken Ulusoy, "Yavaş yavaş nitelikli turiste geçmeye başlamayı arzuluyoruz. Artık rakamlarla değil, çevreyi ve doğayı koruyan ve para kazanmayı hedefleyen bir anlayışla Türkiye'nin itibarını yurt dışında yükseltecek olaylara bakmaya çalışıyoruz. Rakamları yakaladığımızı ve geçtiğimizi umut ediyorum" diye konuştu.

Suriye'de yaşanan olayları da değerlendiren Ulusoy, "Komşuda yangın çıktığı zaman külleri de bizi rahatsız eder. Mısır ve Suriye'deki olaylardan hoşnut değiliz. İnşallah onlar da düzelir diye düşünüyorum. Mısır, Suriye ve Tunus ne kadar iyi olursa bizim o kadar hoşumuza gider. Oraya gidemeyen turistlerin gideceği yer Türkiye. Onlara da hayır demeyiz" ifadelerini kullandı.

Belgeli olmayan acentelerin sıkı bir şekilde takip edileceğini de açıklayan Ulusoy, bunun için müfettişler ordusu kurduklarını kaydetti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başaran Ulusoy Alanya'da Acentecilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement