Başkan Doğan'dan Kocaelispor'a Bir Destek Daha - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan'dan Kocaelispor'a Bir Destek Daha

Başkan Doğan\'dan Kocaelispor\'a Bir Destek Daha

İzmit Belediye Başkanı Dr.

22.07.2013 13:52

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Kocaelispor'a destek vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu yılda Kocaelispor'un tüm malzemelerini karşılama kararı alan Başkan Doğan takıma malzemelerini teslim etti.

Samuray Spor'un Çarşı AVM' de bulunan mağazasında düzenlenen törenle Kocaelispor A takım ve alt yapı takımlarına malzemelerini teslim eden Başkan Doğan, takımın hak ettiği yere geleceğine tüm kalbi ile inandığını dile getirdi.

Kocaelispor Kulüp Başkanı Nebil Uzun, Kocaelispor Teknik Direktörü Faruk Sarman, Kocaelispor Yöneticileri ve Samuray Spor Mağazası Sahibi Mustafa Yoldaş'ın katıldığı teslim töreninde Başkan Doğan, "Bugün takım kötü bir yerde olabilir ama İzmit Sevdalıları, İzmit'in çocukları Kocaelispor'u hak ettiği yere getirecektir. Bu takımın hak ettiği yer Süper Lig'tir" dedi.

Kocaelispor'un bir gün hak ettiği yere geleceğine inandığını söyleyen Başkan Doğan ve

İzmit Belediyesi'ne destekleri için teşekkür eden Kocaelispor Kulüp Başkanı Nebil Uzun, "İzmit Belediyesi bir rol model olur. Diğer STK'larda Nevzat Doğan gibi kulübe sahip çıkar. Amacımız bu sene Play-Off oynamak. Umarım bu formalar bize uğurlu gelir ve hedefimize ulaşırız" diye konuştu.

Devir teslim ve imza töreninin ardından beraber mağazayı gezen misafirler, bol bol sohbet etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan'dan Kocaelispor'a Bir Destek Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement