Başkan Genç, Adem Yörük Sanayi Sitesi Esnafı ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Genç, Adem Yörük Sanayi Sitesi Esnafı ile Buluştu

Başkan Genç, Adem Yörük Sanayi Sitesi Esnafı ile Buluştu

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Yeşilbayır Mahallesinde hizmet veren Adem Yörük Sanayi Sitesini ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi.

06.05.2015 13:03  Güncelleme: 13:12

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Yeşilbayır Mahallesi'nde hizmet veren Adem Yörük Sanayi Sitesi'ni ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi.

Antalya'nın merkez ilçelerinden Döşemealtı'na bağlı Yeşilbayır Mahallesi'ndeki Adem Yörük Sanayi Sitesi esnafıyla buluşan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, atölyede çalışan işçilerle sohbet edip, işverenlerin dertlerini dinledi. Sanayi esnafının sorunlarını dinleyen Başkan Genç, "Adem Yörük Sanayi Sitesi, üretime yönelik, sürekli yaşayan bir anlayış ile kurgulanmış ancak daha sonraki aşamalarda depo ve benzeri şekliyle maksadının dışına çıktığı için sorunlarda beraberinde gelmiş. Benim esnaf arkadaşlara önerim bir araya gelerek, bir an önce kooperatif kurmalarıdır. Bu sayede hem iç işleyiş daha sağlıklı olur hem de kamu kurum ve kuruluşlarıyla olan sorunlar daha hızlı çözülür düşüncesindeyim" dedi.

Adem Yörük Sanayi Sitesi'nin bölge için önemli olduğunu ve sürekli üreten bir mekanizmaya dönüşmesi için esnafa her türlü desteği vermeye hazır olduğunu da ifade eden Başkan Turgay Genç, "Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız" diye konuştu.

Sanayi esnafı ziyaretlerine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili adaylarından Prof. Dr. İbrahim Keser, CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Zekeriya Altun, eski İlçe Başkanı Haluk Yalçın da katıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Genç, Adem Yörük Sanayi Sitesi Esnafı ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement