Bayındır Esnaf Odası Başkanı Kertiş'e Esnaf Övgüsü - Son Dakika
Yerel

Bayındır Esnaf Odası Başkanı Kertiş'e Esnaf Övgüsü

Bayındır Esnaf Odası Başkanı Kertiş\'e Esnaf Övgüsü

Bayındır Esnaf ve Sanatkarlar Odasının olağan genel kurulunda, mevcut başkan İzzet Daşdı güven tazeleyerek yeniden seçildi.

03.02.2014 20:14  Güncelleme: 20:30

Bayındır Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın olağan genel kurulunda mevcut başkan İzzet Daşdı güven tazeleyerek yeniden seçildi.

Bayındır Belediyesi Düğün Salonu'nda yapılan esnaf kongresine İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Onursal Başkanı aynı zamanda CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, Bayındır Belediye Başkanı ve Ak Parti Bayındır Belediye Başkan Adayı Mehmet Kertiş, Ak Parti İlçe Başkanı Uğur Demirezen, CHP İlçe Başkanı A.Fuat Özbuldan, CHP Bayındır Belediye Başkan Aday Adayı H.Tamer Yanık, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, İl ve İlçe Oda Başkanları ve esnaflar katıldı.

Genel kurulda konuşan Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, göreve geldiklerinden bu zamana kadar İzzet Daşdı ve ekibi ile uyum içinde olduklarını ve 7/24 birlikte sorunlara çözüm üretmeye çalıştıklarını belirterek, "Esnaflarımızın ruhsat veya denetim gibi konularda da el ele verdik ve esnafımızı sıkmadan sorunları çözdük. 30 yılı aşmış bazı esnaf arkadaşlarımıza esnaf odası ile birlik içinde olup bir çok onur belgeleri verdik. Onları sembolikte olsa onurlandırmaya çalıştık. Esnaf odasının projelerine, yaptıkları sosyal etkinliklere her zaman destek verdik. Birlik içinde olmaya devam edeceğiz." dedi.

Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş'in hakkının inkar edilmemesi gerektiğini söyleyen İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zekeriya Mutlu ise, " Ben Menemen'de de CHP'li Belediye Başkanını methettim. Burada da Ak Partili bir başkanı methediyorum. Yani benim hangi pencereden baktığımı anlamanızı istiyorum. Kertiş esnafın sıkıntılarında Bayındır Esnaf Odası ile bir olup her zaman çözüm odaklı olmuştur. Sıkıntılar konusunda her zaman yardımcı olmuştur. Bayındır'da esnaflara soruyorum 'Esnaf Odası'ndan, Şoförler Odasından ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinden memnun musunuz' diye herkes çok memnun olduklarını söylüyor. Ben bu oda başkanlarına sorunları çözdükleri için ve işlerini layıkı ile yaptıkları için teşekkür ediyorum." diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayındır Esnaf Odası Başkanı Kertiş'e Esnaf Övgüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement