Başkan Şenol'dan, CHP Milletvekili Aday Adayı Demirsoy'a Destek - Son Dakika
Yerel

Başkan Şenol'dan, CHP Milletvekili Aday Adayı Demirsoy'a Destek

Başkan Şenol\'dan, CHP Milletvekili Aday Adayı Demirsoy\'a Destek

Uzun yıllar birlikte siyaset yaptığı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili aday adayı Yüksel Demirsoy’u desteklediğini açıklayan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, 3 bin 800 üyeyi 29 Marttaki ön seçime çağırdı.

11.03.2015 14:02

Uzun yıllar birlikte siyaset yaptığı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili aday adayı Yüksel Demirsoy'u desteklediğini açıklayan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, 3 bin 800 üyeyi 29 Marttaki ön seçime çağırdı.

Gaziemir'de, dört dönem ilçe başkanlığı yapan ve CHP İzmir Milletvekili aday adayı olan Yüksel Demirsoy, makamında ziyaret ettiği Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'dan tam destek aldı. Ziyarette, siyasette zaman zaman yolların ayrılabildiğini ve anlaşmazlıklar yaşanabildiğini ifade eden Başkan Şenol, Cumhuriyet tarihi boyunca Gaziemir'den milletvekili çıkmadığını söyledi. Şenol, bir ilki başarmak için örgütün tek yürek olarak Demirsoy'a destek vermesi gerektiğini dile getirerek, Gaziemir'den milletvekili çıkarılmasını hedeflediklerini belirtti. 3 bin 800 üyesi olan CHP Gaziemir İlçe Örgütü'nün eksiksiz şekilde Yüksel Demirsoy'a destek olmasını isteyen Şenol, "29 Mart'ta yapılacak ön seçimde örgüt üyelerimizi sandık başına davet ediyorum. Gaziemir'in mecliste temsil edilmesi bizim için çok önemli. Cumhuriyet tarihi boyunca bu kent Ankara'da hiç temsil edilmedi. Bu seçimde bunu başarmak istiyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Şenol'dan, CHP Milletvekili Aday Adayı Demirsoy'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement